Γ—

Yoors


Inloggen
Registreren
Γ—

Yoors


Wie mij nu nog iets ziet doen, mag me opsluiten

"Wie mij nu nog iets ziet doen, mag me opsluiten"


Wat een dag!!πŸ™‰πŸ™ˆπŸ™Š

Ik weet niet waar ik last van heb hoor.. maar...pffff😰

Daar zit ik dan... rechtop in mijn bed. Ik kijk om me heen en vraag me af hoe laat het is. Tot mijn grote verbazing zie ik dat het al 9:22 is... Huh? Ik heb helemaal niet meegekregen dat Leo weg is gegaan 😲En... Waar is Nikki?πŸ€”

Ik stap uit mijn bed en loop naar de gang... O, oké... Nikki is bij Yinthe op dr kamertje aan het spelen... Ik loop nog wat verdwaasd rond om vervolgens tot de conclusie te komen dat we een uur te laat zijn voor de peuter 😲 Nee he?!!!!!

πŸ™‹πŸΌ"Goeiemorgen, met Y. van "de Kleine Beer"

πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ"Ja goeie morgen.. met Nancy. Ik zie dat ik me gigantisch verslapen heb"

πŸ™‹πŸΌ"Nou, dan had je dat waarschijnlijk ook gigannnnntisch nodig"

HahahahaπŸ˜‚

πŸ™‹πŸΌ"Kijk maar of je haar nog langs brengt of dat je d'r lekker een dagje thuis houdt"

Ik hang op en vraag: πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ"Nikki, wil je nog naar school of wil je lekker thuis blijven?"

πŸ‘§πŸΌ"Naar school"

OkΓ©... pfff... ik kleed de kinderen en mezelf aan.

Ik sta voor de spiegel en spuit deodorant onder mijn oksel.. althans..ik kijk nog eens goed.. "waar ben ik nou weer mee bezig?!"πŸ™ˆ Je voelt het misschien al aankomen... jawel... ik heb zojuist haarlak.. ja.. je leest t goed... haarlak, onder mijn oksel gespoten...πŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ˜‚

HahahahahahaaπŸ˜‚ Het gaat geloof ik echt niet goed met mij😱

Goed...nieuwe poging...Ik maak mijn oksel schoon en spuit er dit keer wel deo onder πŸ˜‰

Pak Yinthe op en loop, met Nikki achter me aan, naar beneden. Zo... Yinthe in de wagen, banaan in Nikki d'r tas en hup, naar de peuters...

πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ"Pfff het is nu wel heel erg met me gesteld... ik spoot net haarlak ipv deo onder m'n oksel"

Ze schieten allemaal in de lach, waarna Y. Zegt..πŸ™‹πŸΌ "Je bent zeker toe aan een goeie bak koffie? 😜"

πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ"Nou ik lust geen koffie πŸ˜‚ Haha"

Ik krijg een heerlijk glas water en ga zitten....

Een jochie -duidelijk nog te jong voor de peuter- is heel hard aan 't huilen en komt steeds dichterbij me staan... Mijn moederinstinct zegt natuurlijk gelijk, ik neem hem lekker op schoot.. Maarja... ik weet niet of dat zomaar mag aangezien ik niet weet wat er met ouders is afgesproken.. Ik laat hem ff gaan, maar nu staat hij wel heel dichtbij en kijkt mij met zijn grote, betraande, vragende ogen aan.. zijn armpjes gaan steeds verder omhoog. Duidelijker kan niet.. hij wil graag bij me op schoot... ik vraag of dit mag en na een ja, neem ik hem bij me. Na een beste tijd met hem gewiegd te hebben, wordt hij -met huilmomenten tussendoor- toch rustig...Op het moment dat ik hem weer op de grond zet, begint hij weer te huilen...😰

Ik neem hem weer op schoot en samen kijken we toe hoe de andere kindjes zich te goed doen aan stukjes banaan, appel, komkommer, paprika en peer, waarna ze om de beurt een voorwerp uit een doos mogen pakken... bij elk voorwerp zingen ze een liedje. Erg leuk om te zien hoe mn meissie zich met de andere kindjes vermaakt...😁

Het is tijd om buiten te spelen en ook op het plein, wil hij bij me zijn...

De ouders druppelen binnen en gaan met hun peuter naar huis...ondertussen zit het jochie nog steeds bij me op schoot... Maar uiteindelijk wordt ook hij opgehaald.

Met een "zandmeisje" en Yinthe in de wagen, loop ik weer naar huis...

Ik spreek met Nikki af dat we een broodje eten en dat ik daarna het zwembadje ga vullen..

goed... het brood is op en ik pak de tuinslang... bevestig 't aan de kraan en geef Nikki de opdracht om de andere kant van de slang goed boven het badje te houden...

Hartstikke goed Nikki πŸ˜‰

Ik draai de kraan open, maar het water komt niet bij het badje terecht... ik snap er niks van, dus draai de kraan weer dicht en haal de slang los... de slang valt uit mijn hand en ja hoor.. alles zeik nat......πŸ™ˆπŸ’¦

Ik maak alles droog en probeer het nog een keer.. Ik check de slang op knikken en bevestig de slang vervolgens weer aan de kraan... Maar ook nu komt het water niet bij het badje... Ik bedenk mij dat ik de slang nog maar eens na moet kijken Ik pak de slang goed vast en, met in mijn achterhoofd wat er net in gebeurt, haal ik 'm weer los.. het water?! all over the place... πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦

Ja hoor...denk ik t nu goed te doen... blijkt dat ik -met mijn stomme kop- ben vergeten de kraan dicht te draaienπŸ™‰πŸ™ˆπŸ™Š dus het spoot de lucht in...

Om vervolgens ook nog eens tot de conclusie te komen dat ik de vekeerde kant van de slang aan de kraan had bevestigd πŸ˜±πŸ™ˆ

Nou... ik heb het keukenzwembad opgeruimd en heb de slang -dit keer goed- weer aan de kraan bevestigd.. nu staat er toch dan eindelijk een goed gevult badje op de straat en ik?!! Ik zit hier heerlijk op de geweldige loungeset dit blog te typen en toe te kijken hoe mn meissie lekker aan 't spelen is...

Maar uh....

Ik doe NIETS meerπŸ˜³πŸ‘€

Wie mij nu nog iets ziet doen, mag me opsluiten... je bent dan de held van de dag, want je voorkomt zo een hoop brokken...

πŸ˜‚

Heb jij ook wel es zo'n dag? Tell me 😁

Delen mag...

Liefs, Neance🌸

Wie is Neance?
Neem gerust eens een kijkje op mijn blogpagina ❀

Voel je vrij om een reactie onder dit blog achter te laten πŸ‘πŸΌ
Ook lid worden? Meld je dan hier aan! Wij ontvangen dan beiden 125yp's 😁


Β 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties