Elfduizend honderdnegenennegentig pagina's in een notendop

Elfduizend honderdnegenennegentig pagina's in een notendop


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik nam me voor om eindelijk eens alle delen van de fantasy-serie van Robert Jordan uit te lezen. Tot ik de stapel in de boekhandel met ontzetting overzag…

 ‘Veertien boeken? Hoeveel turven volgen er nog?’ Ik vroeg het aan de handelaar achter de toog. ‘Geen meer. Robert Jordan heeft onze wereld reeds verlaten. Hij liet zijn onvoltooide schrijfsels achter in de handen van Brandon Sanderson die de laatste drie boekdelen tot een afgerond geheel heeft afgewerkt.’

 Er was mij een einde beloofd in veertien - vijftien zou mij neurologisch en numerologisch niet overtuigd kunnen hebben - en daarom kocht ik dus de rest van de boekenreeks.

 En ik heb ze allemaal uit! Waar het over gaat? Het leven zoals het is. Echt.

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh damn, en ik dacht dat ik veel gelezen had deze zomer... Hierbij zijn de 7 Harry Potterboeken niks
| 00:20 |
:)
| 22:15 |
Ik begon er 20 jaar geleden aan in het Nederlands, en schakelde over naar het Engels omdat ik niet kon wachten op de vertaling van de nieuwe delen. Heb het altijd een zalige reeks gevonden, waar, wat mij betreft geen Martin of Tolkien aan kon tippen, waar het de uitwerking van de wereld, taal en geschiedenis betrof, en ook het aantal lagen in de verhaallijnen was ideaal om je, ondanks delen van 1000 pagina's en meer, nooit te vervelen, en regelmatig verrast te worden. Staan nu klaar op mijn e reader maar momenteel ben ik zelf aan het schrijven als ik al eens vrije tijd heb. ;-)
| 22:15 |
:)
| 22:22 |
Ik ga je maar volgen dan. :)
| 22:23 |
Momenteel gaat het voornamelijk over eten, en over de soap die zich thuis afspeelt. Er zit ook een verhaal in mijn hoofd, maar ik ben nog niet moedig genoeg om het aan de wereld te tonen. :-)
| 08:15 |
Die serie ken ik nog niet!
| 12:33 |
Vergelijkbaar met Games of Thrones, maar persoonlijk vind ik ze veel beter dan die. De serie van Robert Jordan (en Brandon Sanderson) is echt wel zeer de moeite. Alleen jammer (en tegelijk ook weer niet jammer) dat de boeken zo dik zijn dat je er zo lang aan leest. Ze lezen, voor mij althans, zeer vlot en zijn zeer spannend geschreven. Ik vind er ook humor in. En ik vind er tal van thema's in die ik gemakkelijk kan verplaatsen naar onze realistische wereld.
| 12:49 |
Een heel mooie serie! De laatste drie van Sanderson moet ik nog lezen.
| 21:25 |
\o/ Je kunt het bijna niet merken dat het een andere auteur is, maar ik voel een paar kleine verschillen. Zo heb ik bijvoorbeeld de indruk dat het karakter van Mart Cauton grappiger is geworden, en dat komt, zo denk ik, dat Sanderson er meer humor heeft aan toegevoegd.
| 22:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen