Bevalling deel 2

Bevalling deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat de weeën steeds heftiger worden en om de 3 minuten blijfen komen komt er van slapen niets terecht. Ik besluit om naar beneden te gaan. Hier ga ik lekker op de bank liggen en zet mijn serie grey's anatomy aan. Zo kan Danny in ieder geval wel slapen zonder mijn gepuf om de 3 minuten. Ik dommel heel even weg op de bank en wordt dan weer door de weeën wakker. Ik besluit rond 3.00 uur om toch maar weer in bed te gaan liggen. Zo sukkel ik heel de nacht door. Tot het eindelijk ochtend is. 11.03.2009

De verloskundige komt zoals afgesproken om 9.00 uur langs. Ze vertelt mij dat als mijn vliezen 48 uur gebroken zijn ik zo ie zo naar het ziekenhuis moet om daar te gaan bevallen. Ze controleert me en geeft aan dat nog steeds alles pot dicht zit. Ik baal als een stekker en ben echt doodmoe. Dit geef ik ook aan. Ze zegt dan dat ik zo ie zo vandaag even naar het ziekenhuis moet om een ctg scan te laten maken. Ze wil er namelijk zeker van zijn dat de conditie van de baby nog goed genoeg is om nog even te blijven zitten, daar moet ik ook aangeven hoe ik me voel en dan zal de arts me daarbij gaan helpen. De verloskundige vertrekt en ik ga nog even douchen voordat we naar het ziekenhuis moeten. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen wordt ik al snel binnen geroepen voor de ctg scan. Daar mag ik een tijdje aan de scan liggen. Even later bij de arts geeft hij aan dat de conditie van de baby nog goed is. Dus wordt er nog geen actie ondernomen. Ik baal als een stekker en geef aan dat ik echt doodmoe ben door een hele rommelige nacht. Hij geeft me 2 pilletjes mee en zegt me deze in te nemen als ik thuis ben zodat ik even kan slapen. Zo gezegd zo gedaan. En idd. Ik val in slaap maar na een uurtje wordt ik weer wakker de weeën zijn heftiger geworden en komen nog steeds om de 3 minuten. Pffff ik ben er nu al zo klaar mee. We besluiten de verloskundige te bellen en die komt dan om 19.00 uur even langs. Ze controleert me weer van onderen maar helaas er is nog geen ontsluiting te bekennen. Ik breek en geef aan zo echt niet weer een nacht in te willen gaan. Ze besluit om het ziekenhuis te bellen en ze legt mijn situatie uit. Daar geven ze aan dat ik om 22.00 uur mag komen om weer even aan de ctg te liggen en dat ze dan verder gaan kijken wat ze voor de nacht kunnen betekenen. Tot die tijd sukkel ik thuis maar wat aan met inmiddels om de 2 minuten een flinke wee. Eindelijk 22.00 uur het duurt dan ook nog een tijdje voor we binnen worden geroepen. Weer wordt ik aan de ctg gelegd. En de verpleegkundige ziet aan mij hoe uitgeput ik dan ben. Ze gaat in overleg met de arts. En komt dan terug om door te geven dat ik vannacht in het ziekenhuis mag blijven en een via een spuit in mijn been medicatie toegediend krijg zodat ik echt kan gaan slapen. O eindelijk slapen wat heb ik daar dan een zin in zeg. Na een uurtje lig ik op mijn kamer. We besluiten dan Danny gewoon thuis gaat slapen aangezien ik toch knock-out zal liggen, en zo kan hij ook een goede nacht doorslapen. Danny vertrekt en ik krijg mijn spuit in mijn been. En dan nog geen 10 minuten later knock-out ik slaap.

Blijf me volgen en lees morgen

deel 3.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben blij dat ik een jongetje ben
| 21:53 |
Ja dat snap ik
| 22:46 |
| 22:55 |
Lijkt me erg vermoeiend! Als ik dit zo lees krijg ik nu niet echt zin om zwanger te worden xD
| 11:57 |
Deze bevalling was idd zwaar maar die van zoon daarin tegen was zo gepiept. Maak je geen zorgen je krijgt er echt een hoop liefde voor terug.
| 19:58 |
Lees mijn andere bevalling dan krijg je er misschien wel zin in.
| 22:46 |
Spannend! Ik hoop dat je een beetje goed kunt slapen. Welterusten!
| 23:30 |
Nu wel hoor. Mijn bevalling was in 2009.
| 23:51 |
Oh haha oops! Ja dan is het inderdaad wel fijn dat je ondertussen kunt slapen haha. Ik was zo verdiept in je verhaal dat ik de datum over het hoofd heb gezien.
| 23:55 |
Hihi nou dat klinkt voor mij heel goed. Dan is het in ieder geval niet saai om te lezen.
| 23:58 |
Je schrijft het leuk ik lees je verdere verhalen ook
| 22:06 |
Dank je wel.
| 22:19 |
Dank je wel. Ik doe mijn best het zo goed mogelijk te schrijven. Ben nieuw ik Bloggen dus is nog even wennen.
| 19:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen