Blog 6 er zit weer wat meer leven in Jillz

Blog 6 er zit weer wat meer leven in Jillz


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als ik de kinderen naar school heb gebracht bel ik om 9.00 uur weer meteen naar de dierenarts. Ze geven aan dat de nacht goed verlopen is en dat de dierenarts haar nu aan 't onderzoeken is. Ze zullen me zo terug bellen als de dierenarts klaar is. Een klein uurtje later wordt ik door de dierenarts gebeld. Ze geeft aan dat de ontlasting nu wat vaster was en dat ze er redelijk goed uit ziet. Ze is ook wat allerter. Ze geeft aan dat ik zo even mag komen om net haar te knuffelen. Dat is fijn ik ga met een goed gevoel naar Jillz. Als ik binnenkom gaat ze meteen zitten en piept ze een beetje. Ik haar haar kopje en maak haar wat schoon. De dierenarts komt even kijken hoe het gaat. Ze zegt dat 't dwang voer van vanmorgen er nog steeds in zit en dat ze er een nieuwe infuus zak aan hebben gehangen. De arts geeft ook aan dat nu ze wat feller is het niet meteen wil zeggen dat 't beter met haar gaat het kan namelijk ook een opleving zijn. Morgen gaan ze weer een bloedonderzoek doen om te zien wat haar waardes zijn en dan kunnen ze me meer vertellen over haar toestand. Na een half uurtje ga ik weer Jillz heeft veel rust nodig. Ik besluit dan ook om in de avond niet langs te gaan omdat ze veel rust nodig heeft. De dierenarts geeft aan dat dat beter is voor Jillz en dat ze me rond 17.00 uur weer even zullen bellen met een update. De dag verloopt voor mij weer erg langzaam ik wil zo graag bij Jillz zijn dat ik twijfel om in de avond toch te gaan. De dierenarts belt en zegt me dat ze vanmiddag weer heel veel diaree heeft gehad en ook slijm had overgegeven. Dit doet mij besluiten om niet langs te gaan ze heeft echt haar rust nodig. Ze geeft aan dat het bloed al afgenomen is en dat ze dan morgen vroeg de uitslag meteen met mij kunnen bespreken. Ik wacht maar weer af tot de volgende ochtend 9.00 uur.

Morgen volgt er weer nieuwe blog.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echt heel zielig voor het dier .sterkte
| 17:17 |
Ohh wat zielig voor haar. En ik zou niet thuis kunnen zijn hoor. Ik zou gek worden. Ik heb dat ook met mijn poezekind Scarlett gedaan, steeds naar haar toe, zodat ze zeker wist dat ik haar miste en niet vergeten was.
| 15:35 |
Ja met Parvo komt er alleen heel wat meer bij kijken. Ze ligt in quarantaine dus moet steeds helemaal ontsmet worden als ik erin ga en als ik er vandaan kom.
| 16:14 |
Ohh, ja dan is het inderdaad veel moeilijk. Jeetje zeg! Ik blijf je volgen hoor, heel veel sterkte met Jillz.
| 16:17 |
Dank je wel.
| 16:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen