×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn bevalling deel 1

Mijn bevalling deel 1


Het is 10-3-2009 7.00 uur ik wordt wakker van de wekker van mijn vriend. Hij moet gaan werken. Ik voel als ik omdraai iets knappen in mijn buik. Ik zeg dit tegen mijn vriend en geef aan dat er verder niets gebeurd. Hij zei probeer zo nog maar wat te slapen komt vast goed. Ik hoor het wel als er meer aan de hand is dan kom ik meteen naar huis. Hij vertrekt naar zijn werk en ik besluit om even te gaan plassen. Tot mijn verbazing blijft er vocht uitkomen maar ik voel niet dat ik aan het plassen ben. Het lijkt wel of het vruchtwater is. Ik besluit om even naar de verloskundige te bellen en vertel haar wat ik heb gevoeld en dat het nu lijkt of ik blijf plassen. Ze vraagt me om het op te vangen want ze denkt dat het vruchtwater is. Ze geeft aan over een uurtje langs te komen. Ik vang het op en ga dan weer even terug naar bed. Een uurtje later staat de aan de deur en ze bekijkt het vocht wat ik opgevangen heb. Het is vruchtwater mijn vliezen zijn gebroken. Ze controleert me ook even van onderen maar alles zit nog pot dicht zegt ze. Ook voel ik verder nog helemaal niets. Ze geeft aan dat ik het vandaag maar rustig aan moet doen en als er veranderingen zijn mag ik haar bellen. Ze vertrekt en ik ga douchen en kleed me dan aan. Ik rommel wat in huis aan en dan ga ik mijn puzzel waar ik aan begonnen ben maar af. Zo gaat de tijd tenminste wat sneller. Om 17.00 uur komt Danny eindelijk thuis van zijn werk. We gaan eten en na het eten ruimt Danny alles op hij geeft aan dat ik het maar rustig aan moet doen. Ik vindt het wachten op wat meer activiteit erg lang duren dus besluit om maar even achter de PC te gaan zitten. Ik zie dat mijn nicht online is. Ik vertel haar dat het begin gemaakt is. Ze vraagt zich meteen af wat ik dan achter de PC doe. Ik zeg nou aangezien er verder niets gebeurd en ik nog pot dicht zit zoek ik wat afleiding om de tijd door te komen. Rond 20.00 uur voel ik wat gerommel in mijn buik. Het neemt af en even later komt het weer terug. Ik besluit om het even bij te houden. Ongeveer om de 10 minuten krijg ik last van de krampen. Ik overleg even met Danny wat te doen. Hij zei ik ken jou bel maar even met de verloskundige en vraag wat t kan zijn. Want anders ga je toch niet met een gerust hart slapen. Dus ik bel en ze zegt langs te komen om even alles te controleren. Ik ga alvast naar bed en Danny laat de verloskundige binnen en geeft aan dat ik al boven op bed lig. Ze controleert me van onderen en alles zit nog steeds pot dicht. Inmiddels zijn de buikkrampen heftiger geworden en komen ze om de 3 minuten. Het voelt voor mij echt nog als buikkrampen aangezien ze niet heel heftig zijn. De verloskundige zegt dat ik het beste kan proberen om te gaan slapen en als er veranderingen zijn mag ik haar bellen. Mocht ze nacht verder goed verlopen dan komt ze de volgende ochtend rond 9.00 uur langs. De verloskundige vertrekt en ik besluit om maar wat te gaan slapen want dan ben ik uitgerust voor de bevalling. Helaas loopt dat slapen wat anders.

Morgen volgt blog deel 2.

johan_jongedijk
Ja dat gaat zo het loopt altijd anders dan gedacht wij hebben er4
25-01-2017 19:40
25-01-2017 19:40 • 1 reactie • Reageer
It's me
Ja echt wel moet zeggen dat de tweede bevalling totaal niet te vergelijken is hoor.
26-01-2017 20:00
26-01-2017 20:00 • Reageer
moeze
Spannend op naar blog 2
24-01-2017 23:49
24-01-2017 23:49 • 1 reactie • Reageer
It's me
Blog 2 en 3 staan online
26-01-2017 20:00
26-01-2017 20:00 • 1 reactie • Reageer
eloisaschiroli
Je schrijft heel spannend
24-01-2017 20:55
24-01-2017 20:55 • 1 reactie • Reageer
It's me
Dank je wel.
24-01-2017 20:55
24-01-2017 20:55 • Reageer