×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Thuis geld verdienen? Scam of bam!?

Thuis geld verdienen? Scam of bam!?


Daar ben ik weer eens een keer op Yoors en dit keer met een blog over een onderwerp waar al ontelbaar veel over is geschreven en minstens zoveel over is afgegeven.  Ook ik ben wel een in een hype van online verdienen meegegaan...wel eens?  Oeps, ik tel het na en blijk nu voor de 6e keer ergens ingestapt!

Waarom voor de 6e keer? Ik wil graag naast mijn actieve inkomsten ook passieve inkomsten genereren omdat ik net als ieder ander op een gegeven moment aan mijn top zit qua manuren die ik kan inruilen voor geld. Dus ik ben al een tijdje op zoek naast iets ernaast wat minder aandacht vraagt dan mijn baan in loondienst als docente.

Gelukkig vond ik 'computeren' altijd al iets leuks, dus op internet begon mijn zoektocht  naar nieuwe bronnen van inkomen. Zo ben ik ooit begonnen met bedrijven die je emails stuurden om op te klikken voor 1 cent. Dat zette geen zoden aan de dijk en referrals krijgen ook niet als je niet van verkopen houdt!

Toen kwam er het enquêtes invullen voor geld, dat bracht per actie iets meer op en heb ik zelfs een aantal keer een leuk bedragje uitbetaald gekregen. Maar nog steeds was het niet een inkomensstroom waarmee ik me kon permitteren iets minder hard te gaan werken.

Ondertussen ging het leven verder en ben ik naast mijn baan als docente ook een coaching bedrijf gestart. Het ene ligt in het verlengde van het andere qua bediening en passie, maar het hield nog altijd in dat ik manuren inruilde tegen geldelijke vergoeding. Je hebt allang door dat ik niet vies ben van hard werken, maar ja mijn dagen hebben ook maar een gelimiteerd aantal uren net als die van ieder ander.

Kortgeleden ben ik door iemand benaderd die mij tipte over het sociale platform dat verschillende manieren van inkomsten weet te genereren en dat met haar klanten deelt. Of ik daar interesse in had? Ik lachte het eerst weg omdat het dan dus de 6e keer zou zijn en ik had de keren ervoor de jackpot nog niet gekregen!

Toen ik ging rekenen adhv een voorbeeldje, trok ik wat bij van mijn lachen en ben op internet gaan kijken. Hoe groot is dat bedrijf, wat doet het, hoe lang loopt het enz enz.  Ik ging terug naar die persoon en gaf aan mij aan te willen melden en ik vroeg de link. Want ja dat soort bedrijven werkt met referrallinks, je trekt elkaar naar binnen en daar wordt je terecht voor beloond. Dus je gaat je aanmelden via de persoon die je tipt, dat is sociaal.

Terecht? Ja, door gebruik te maken van het referralsysteem hoeft een bedrijf geen personeel te werven en is het toch verzekerd van aanwas omdat mensen het bedrijf aanbevelen aan anderen. Het is een win win situatie voor zowel bedrijf als klant/deelnemer omdat jij als klant/deelnemer geld inlegt en tijd investeert zodat het bedrijf haar ding kan doen om te groeien en vervolgens jou weer uit te betalen!

Wow! Vertel me, welke spaarrekening geeft je 20% procent rente? Welk social media platform laat jou delen in de advertentie winsten of biedt jou talloze andere mogelijkheden om geld te verdienen? Ik ken er geen enkele!

Wat moet je doen? Stap 1; schrijf je in via mijn referral link: http://nienke.adpro.futurenet.club/ 

Vul alle gegevens in die je worden gevraagd. En druk op registration.

                                          Stap 2; zoek me op facebook op: Nienke Visser Nauta     

Doe me een bericht via messenger, dan spreken we af om te beeldbellen en dan leid ik je door het opstart en eerste aankoopproces.

                                          Stap 3; klik elke dag 10 advertenties aan en zie je rekening groeien, elk kwartaal heb je de 20% erbij en kun je herinvesteren of uitbetalen, wat je maar wil.


Zo eenvoudig kan het zijn, heel veel succes, ik kijk er naar uit het met je op te zetten en je op weg te helpen naar een inkomstenbron waarvoor je niet harder maar anders hoeft te werken! 

Fijne dag en tot ziens! groet Nienke

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
koosinde
Hoi Nienke, dan weet ik nog iets voor je waar je ongeveer hetzelfde te werk gaat. Het grote verschil is echter dat je ook zonder investering mee kunt doen en dan toch al kunt verdienen. Heb je interesse? Neem gerust contact met me op! Groeten, Koos.
17-06-2018 19:44
17-06-2018 19:44 • Reageer
kimberly18
Helaas geloof ik hier niet zo in, maar veel succes!
26-05-2018 12:37
26-05-2018 12:37 • 3 reacties • Reageer
Nienke
oh ja..ik heb verdiendddddd :)
09-06-2018 17:20
09-06-2018 17:20 • Reageer
Nienke
Hoi Kimberly, ken je het spreekwoord; geloven doe je in de kerk, hier moet je het zeker weten?  Ondertussen is het nu 9 juni en heb ik met dagelijks klikken al ongeveer 115 dollar verdient, het loopt als een trein :) Stap je mee in? Futurenet is de koploper op veel gebieden en hun verdien modellen zijn te gek...oh ja ik ben ook al in hun tweede tak ingestapt! Tot gauw!
09-06-2018 17:19
09-06-2018 17:19 • Reageer
Myranda
Sorry, maar 'geloof ik niet zo in'? Het is niet iets waar je wel of niet in kunt geloven, zoals elk bedrijf. Je kunt toch ook niet zeggen dat je niet in Yoors gelooft? Futurenet is een prima bedrijf en ik heb voldoende bewijzen gezien dat het 'bestaat'. Zelf ben ik in september ingestapt en het gaat super. Dat je iets niet kent, betekent niet per definitie dat het niet 'echt' is.
27-05-2018 15:55
27-05-2018 15:55 • 1 reactie • Reageer