Nieuws Magazine

Nieuws Magazine


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beste vrienden en vriendinnen,


Naast mijn blog Leefnugezonder wil ik nu starten met een Nederlands Nieuws Magazine (hoe krijg ik deze titel bovenaan?) met actueel nieuws dat iedereen aanbelangt. Ik wil op deze manier alle nieuws verzamelen op één plaats zodat het met amper één muisklik op je scherm verschijnt.

Wat denken jullie van dit initiatief en welk nieuws hopen jullie hier vooral te vinden? Ik luister graag naar jullie inspirerende voorstellen, want Yoors is toch één familie?


Tot spoedig!

Groetjes,

FrancoisBeoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sorry, wordt er ongelooflijk zenuwachtig van.. Toch Leefnugezonder niet verloren zeker (dashboard)... Jaja, inderdaad, grote paniek
| 16:18 |
dIE FOTO BIUJ NIEUWSJAGER HEEFT DUS GEEN ENKELE BETREKKING OP MIJ? KIJK MAAR NAAR ARTIKELEN LEEFNUGEZONDER
| 16:17 |
HELP HELP HELP: NU IS MIJN WEBSITE LEEFNUGEZONDER MET ZOVELE ARTIKELEN ONVINDBAAR
| 16:16 |
De kopfoto is gelukt. Succes met een artikel.
| 15:54 |
Maar hoe krijg ik de titel Nederlands Nieuws Magazine in het foto gedeelte Annet?
| 12:22 |
Dat kan denk ik alleen wanneer je de foto van te voren bewerk in paint en dan opgeslagen als plaatje op yoors plaatst. Ik heb het zelf nog niet gedaan zet het gewoon in een titel balk. Succes ik hoop dat het gaat lukken.
| 15:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen