Even  een bedankje!

Even een bedankje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals jullie wel gemerkt hebben is het laatste stuk van mijn fanfiction verhaal "The Rebels of The Bloodlands" geplaatst.
Ik wilde iedereen die de moeite heeft genomen om het te lezen even bedanken!Image title
Op dit moment heb ik nog geen vervolg deel dat ik met jullie kan delen, want dat heb ik al een tijdje aan de kant gelegd, maar wie weet ga ik daar ooit nog mee verder!
Dit komt omdat heel veel van mijn maatjes uit het verhaal (o.a. Answer, Zhalia en Mahmudah) zijn gestopt met het spel en mijn inspiratie kwam dan ook af van hun characters en gedrag. Dus ergens in het verhaal schuilt ook een beetje de waarheid ;) Zo zie je maar weer dat ook de liefde van Nanami en Answer wel heeft bestaan... (Nanami is namelijk gebaseerd op mijn eigen character uit het spel.)


Nogmaals HEEL ERG BEDANKT voor de leuke reacties, ook van iedereen die het helaas niet heeft kunnen lezen omdat het een Engels verhaal is. En ik hoop dat degene die het verhaal van begin tot het einde heeft gelezen, ervan heeft genoten!


Groetjes,
Nina, (Nanami) ;)
Image title 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zie dat jij je eigen verhalen schrijft en hier deelt op Yoors. Klinkt spannend ! Ik ben je gaan volgen, kom je ook bij mij kijken?Zou je mij ook willen helpen door mijn promotieblog te bekijken en beoordelen? Zo help je mij naar de nummer 1 haha :) yoo.rs/anthonio/blog/hier-is-die-dan-mijn-promotie-blog-1443134164.html
| 10:13 |
Gaaf! Ik vond het ook super knap dat je het in het engels schreef
| 17:39 |

Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen