Een draak van een vrouw


Meestal ontvang ik complimenten die doorsnee zijn. Ik ben altijd heel dankbaar als ik lees: "Wauw wat mooi weer!" of "Jij bent echt goed!" of "Hoe krijg je dat toch telkens weer voor elkaar?" - Deze dingen vind ik leuk om te lezen en ik probeer altijd (dankbaar) te reageren. 


Dan ontvang ik heel soms ook *complimenten* die ik als ronduit beledigend beschouw.. Zoals bijvoorbeeld: "Gatverdamme wat smerig zeg!" of "Ik vind het echt vies wat jij doet!" of (als ik een normale make-up look gepost heb) "Dit is de engste grime die je ooit gemaakt hebt!" - Weet je, ik snap het.. Ik snap dat niet iedereen even vrolijk wordt van opengewerkte plekken op mijn huid, of bloederige taferelen. Ik snap dat het voor de buitenwereld angstaanjagend en misschien zelfs *smerig* eruit kan zien. Maar moet je dat dan zo bot openbaar reageren? Moet je me dan zo naar beneden halen ten overstaan van allerlei mensen? Dat dacht ik ook niet.. Mijn moeder heeft mij geleerd: "Je mag alles denken, maar als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan helemaal niks!" dus dat deed ik. Ik dacht: "Wat een eikel ben jij!" maar dat is niet aardig om te zeggen, dus ik zei maar niks (ik drukte enkel op de ontvrienden knop, heb ik je de moeite van het zien van die smerige beelden bespaard.. Wat ben ik toch aardig!)

En dan hebben we de bijzondere complimenten. De complimenten die net even dat beetje meer zijn dan de doorsnee complimenten (waar ik, nogmaals, altijd heel dankbaar voor ben! Die vind ik super lief!) en die een grote grijns op mijn gezicht toveren. Des te meer als ze van personen komen die ik eigenlijk maar 1 keer kort live gezien en gesproken heb en deze contacten voor alsnog (tot Castlefest, toch Olaf? ;] ) via het internet medium onderhoud. 
"Wauw... Ik zou zeggen 'Je bent een draak van een vrouw' maar dan bedoel ik het positief..." - en positief werd het opgevat! Bedankt voor het mooie, bijzondere compliment (en de inspiratie voor deze titel!)

Benieuwd of jullie er net zo over denken? Bekijk dan snel het filmpje  via onderstaande link. En als je er nou inderdaad zo over denkt, geef je dan een duimpje omhoog? Als je er dan toch bent, abonneer je je dan gelijk op mijn kanaal? Mocht je dan ook nog een berichtje achterlaten onder het filmpje, ben ik de koning.. ehh.. koningin.. ehh.. de DRAKENVROUW te rijk!

- beYOUtiful