Hair4Her, de missie van Esther


Vandaag online...

#hair4her#wereldkankerdag#goeddoel#liefde#kanker#helpmijhelpen

Vandaag kwam een prachtig en emotioneel filmpje online van Esther. Zoals jullie weten is Hair4Her momenteel behoorlijk in de problemen. Mocht je dit gemist hebben, lees dan onderstaande blog https://y.is/ye4Am 

 Op het juiste moment kwam dan ook vandaag het filmpje online wat door Brandpunt Plus gemaakt is en nu o.a. op Youtube te zien is. Ik kon het niet kijken zonder de tranen over mijn wangen. Hair4Her is me zo dierbaar en niet eens omdat ik het zelf nodig heb gehad, maar omdat ik weet hoeveel dit betekend voor kankerpatiënten. Hoeveel het ook betekend voor Esther, de oprichtster van dit geweldige goede doel. Esther is hier dag in dag uit mee bezig, zoveel tijd, energie en liefde stopt ze in dit project en dat is nu echt in gevaar zoals ik in bovenstaande blog schreef.

Ik zou zo graag willen dat ik hulp kon bieden, maar meer als er over schrijven en hopen dat het de juiste kanalen bereikt kan ik niet. Sinds 2013 ken ik Esther, toen nog via haar Roparun team 54. Een geweldig team waarmee ik in 2017 de Roparun heb mogen volbrengen! Wat een voldoening om iets te kunnen en mogen doen voor kankerpatiënten. 

https://y.is/VNPhS 

 Nu Hair4Her hulp nodig heeft en het vandaag ook nog eens #wereldkankerdag is, wil ik dit filmpje natuurlijk met jullie delen. Deel het a.u.b. met zoveel mogelijk anderen, in de hoop dat er hulp komt en Hair4Her niet na bijna 5 succesvolle jaren moet gaan stoppen. Als Esther dat al kan, want haar hart en ziel zit hier in en ik weet dat ze een manier zal zoeken om dit voort te zetten!   

Kijk hieronder het prachtige filmpje en ik weet zeker dat het jullie ook zal raken!