×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Boeddhabeelden gestolen

Boeddhabeelden gestolen


graag even delen op social media!

Je hebt een super mooie wellness tuin gebouwd en hebt aan de voorkant van je huis twee prachtige grote Boeddhabeelden geplaatst worden ze op zondag 24 juni ergens in de middag honds brutaal gestolen en daar heb je dan keihard voor gewerkt om twee mooie grote Boeddha beelden aan te schaffen en dan worden ze op zo'n laffe manier gestolen.
En ja het is mijn eigen schuld had ik maar geen Boeddhabeelden in mijn voortuin moeten neerzetten maar dan nog Je bent echt laf als je uit iemands tuin twee grote Boeddhabeelden steelt en dan ook nog eens op een terrein waar ook mensen met een beperking wonen dan ben je helemaal laf en ik hoop dan ook dat degene die ze nu waarschijnlijk in zijn tuin heeft staan of ze gaat verkopen op marktplaats er veel plezier aan heeft en met lekker veel schuldgevoel het leven doorgaat.
Als je zo graag twee grote Boeddhabeelden wil hebben ga ze dan lekker zelf kopen in plaats van uit iemands anders zijn tuin te stelen.
je moet je echt diep en diep schamen en als ik de Boeddha beelden ergens in iemands tuin zie staan of ik kom erachter wie het is dan zeg ik maar een ding en dat is dat de kickbokslessen 🥊 die ik volg niet voor niks zijn dus ik mag hopen dat ik degene die dit gedaan heeft niet tegen kom.
Het zijn misschien maar Boeddha beelden van €20 per stuk voor mij is dat veel geld en ik moet daar hard voor werken omdat ik kunnen verdienen en mocht je de Boeddhabeelden toevallig tegenkomen op Marktplaats waarschuwen me dan even en hieronder een paar foto,s van de Boeddha beelden zo als ze eerst nog mooi in de voortuin stonden en het zijn niet zomaar Boeddhabeelden die je vaak ziet op Marktplaats en het valt zeker of als ze per twee worden verkocht en als je zo laf genoeg bent om 2 Boeddha beelden uit mijn voortuin in de Sint Theresiastraat 28 in Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Netherlands te stelen heb dan ook de ballen om ze terug te zetten of om bij mij langs te komen om ze af te geven

Beauty by Esmee
Ach wat triest!
25-06-2018 21:05
25-06-2018 21:05 • Reageer
GMVDMinimalism
Dat is jammer...
25-06-2018 19:44
25-06-2018 19:44 • Reageer
Melanie
Wat triest, waarom kunnen ze daar niet vanaf blijven....
25-06-2018 15:44
25-06-2018 15:44 • Reageer
Jill Blogt
Wat vervelend! Lijkt me toch dat iemand wel iets gezien heeft?  Hoop dat je ze terug vind mja ik ben bang dat die kans Klein is, je kunt natuurlijk ze een andere kleur geven.
25-06-2018 13:28
25-06-2018 13:28 • Reageer
Sonja
Dat kan ik me voorstellen heb je je tuintje zo leuk gemaakt en ben je fier op je beelden worden ze gestolen....een rot streek!
25-06-2018 12:35
25-06-2018 12:35 • Reageer