Geniet Michelle geniet!

Geniet Michelle geniet!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag ga ik genieten! Even een dagje niets in mijn drukke leventje, 6 dagen gewerkt nu even de beentjes lang uit en genieten van deze zondag. Nu ik dit schrijf tolt me hoofd nog steeds, dit moet er nog gedaan worden en dit ook. NEE geniet geniet geniet, alles op zijn tijd. Serie aan en chillen maar!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hou van zo'n dagen maar ik heb ze al lang niet meer gezien helaas :)
| 12:24 |
Zo herkenbaar!! In mijn hoofd is het ook altijd druk wat dat betreft, maar ga het leren, al is het langzaam :-)
Fijne zondag
| 15:42 |
Op z.n tijd is rust nodig
| 14:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen