Geniet Michelle geniet!

Geniet Michelle geniet!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag ga ik genieten! Even een dagje niets in mijn drukke leventje, 6 dagen gewerkt nu even de beentjes lang uit en genieten van deze zondag. Nu ik dit schrijf tolt me hoofd nog steeds, dit moet er nog gedaan worden en dit ook. NEE geniet geniet geniet, alles op zijn tijd. Serie aan en chillen maar!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hou van zo'n dagen maar ik heb ze al lang niet meer gezien helaas :)
| 12:24 |
Zo herkenbaar!! In mijn hoofd is het ook altijd druk wat dat betreft, maar ga het leren, al is het langzaam :-)
Fijne zondag
| 15:42 |
Op z.n tijd is rust nodig
| 14:10 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen