Ingebroken in mijn auto

Ingebroken in mijn auto


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een goed begin van 2016!! NOT......

Er is namelijk vannacht ingebroken in mijn auto! Ik liep vanmiddag niets vermoedend naar mijn auto, op weg om een leuke dag te hebben met mijn zus en nichtje. Ik stond bij mijn auto en toen dacht ik al bij mezelf wat staat toch mijn stoel ver naar achteren, toen ik iets verder liep zag ik dat heel mijn auto overhoop was gehaald en alle spullen lagen overal waar ze normaal niet lagen.
Ik drukte in de stress mijn auto open en er kwam een enorme rook walm uit de auto, ik rook zelf helemaal niet dus dan is de stank enorm vies.
In de eerste instantie snapte ik niet helemaal wat er aan de hand was, toen ik een beetje aan het rommelen was tussen de rotzooi merkte ik dat mijn MP3 speler en TomTom weg waren. Helemaal in de war ben ik snel terug gelopen naar huis en heb mijn vriend erbij gehaald.
Ze hebben dus met een schroevendraaier (althans dat denken wij) het slot geforceerd/kapot gemaakt en zo zijn ze binnen gekomen in mijn auto, verder heb ik gelukkig geen schade alleen mijn slot en rondom het slot.

Mijn vriend kwam uiteindelijk tot de ontdekking dat ze bij nog 4 andere auto's hebben ingebroken, toen hebben we gelijk de politie gebeld. Hiervoor komen ze natuurlijk niet hun stoel uit dus moesten we online aangifte doen en de verzekering bellen.
Al bij al vind ik mijn vermiste spulletjes nog niet eens het erge, het idee dat er iemand in mijn auto op zijn gemakje een sigaretje heeft zitten roken met de stoel naar achteren en ondertussen ook nog eens tussen al je spulletjes zitten neuzen vind ik erger.

Voor diegene die dit op zijn geweten heeft, ik hoop voor je dat je blij bent met je buit! Als je nog eens iets nodig hebt kun je de volgende keer ook even aanbellen, ik was namelijk gewoon thuis! Dit kan mij zo enorm boos maken!!!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vijf sterren als pleister op de wonde. Wens je een voorspoedig jaar !
| 16:00 |
Jeetje, je kunt tegenwoordig niets meer onbewaakt achterlaten
| 18:47 |
ze moeten van je spullen af blijven ,ondanks dit toch verder een goed 2016 .
| 11:43 |
Dankjewel! Jij hetzelfde toegewenst.
| 13:26 |
Wat een ellende altijd... ze moeten gewoon met hun handen van je spullen afblijven
| 09:40 |
Wat erg snap niet dat mensen met hun vingers aan andermans spullen zitten, zo waren wij twee jaar terug onze hele auto kwijt!
met allemaal eigen spulletjes. Veel sterkte!
| 11:56 |
Vijf sterren om je een hart onder de riem te steken. Waarom kunnen mensen nu niet van een andermans spullen afblijven.
| 09:39 |
Dankjewel! Nee begrijp ik ook niet..
| 10:23 |
Pff wat vervelend! Mensen moeten gewoon van andermans spullen afblijven :(
| 02:03 |
Gets wat een nare ervaring. Indd vraag het gewoon even als je wat nodig hebt ipv de boel te vernielen en te jatten.
En dan ook nog roken in je auto..bah!
| 00:15 |
Klinkt vreemd maar dat vond ik nog het erge! Hij heeft er gewoon op zijn gemakje in gezeten..
| 10:23 |
Ik weet niet of dat vreemd klinkt. Ik heb dat ook wel eens gehoord van mensen waar is ingebroken in hun huis, dat de inbreuk op hun prive als onveilig voelt. Dat het niet gaat om de spullen die weg zijn maar op de inbreuk.
| 10:35 |
Klopt! Dat vind ik idd ook, gewoon het idee dat hij daar op zijn gemakje heeft gezeten vind ik maar naar. Ik heb hard gewerkt voor dit autotje, heb hem namelijk pas 3 maanden!
| 10:37 |
:(
| 16:19 |
He bah, dat is inderdaad geen prettig begin van dit nieuwe jaar.
Maar ja zuks is nooit prettig natuurlijk.
Sterkte met de afhandeling
| 23:22 |
Klopt!! Dankjewel
| 10:24 |
Wat naar! Bij mijn vader hebben ze eens de motorkap van zijn auto gepikt ;)
| 22:45 |
Ja snap je toch niet he! Wat moeten ze er toch mee.
| 10:24 |
Heel naar. Ooit is er een autoradio uit mijn auto gejat. Zat een zeer dierbaar cassettebandje in met emotionele waarde. Het idee dat er iemand ongeoorloofd aan je 'bezit' komt is naar.
| 22:37 |
Sterkte.
| 22:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen