Q&A Notebook

Q&A Notebook


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Ik weet het nog wel van vroeger, boekjes, schriftjes en pennen daar was ik altijd al weg van ik vond het leuk om van alles op te schrijven en erbij te plakken. Van dagboeken tot spelletjes boekjes maken met vriendinnen ik heb het allemaal gedaan.
Laatst kwam ik op Bol.com dit Q&A boekje tegen en ik was er gelijk helemaal weg van, ik heb het steeds niet gekocht.
Zo verwend als ik ben (ik koop graag leuke dingetjes voor mezelf) wist ik niets op mijn lijstje te schrijven voor kerst, en toen kwam ik op dit idee.
1 januari ben ik begonnen met de eerste vraag, what is your mission? Iedere dag moet je een vraag beantwoorden, wanneer het jaar voorbij is begin je weer van voor af aan en beantwoord je een jaar lang weer diezelfde vragen.
Zo kun je je antwoorden gaan vergelijken met het jaar ervoor, je wordt steeds een jaartje ouder en gaat anders over bepaalde dingen nadenken.
Je vooruitgang kun je daarom mooi in dit boekje gaan zien!

Erg leuk en nu al verslavend na 2 dagen!!

Bron foto: https://www.flickr.com/photos/58641650@N08/8248179028


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
jaaa wat leuk! ik heb ook zo'n boekje, ben er sinds eind december in bezig. Zelf altijd moeite gehad om zoiets vol te houden en soms cheat ik wel eens door de dag erna er iets in te schrijven maar het concept is zo leuk dat het het een stuk gemakkelijker maakt
| 19:49 |
ik volg je! Jij mij ook?
| 08:45 |
Gaaf!! En? Wat is het antwoord? ;)
| 13:08 |
Vooral genieten van alles wat ik doe, rustig blijven en ontspannen. Ik kan af en toe nog wel eens een stresskip zijn.. Bloggen helpt me er wel bij! Hierdoor kan ik even alles van me afschrijven op een leuke manier.
| 13:36 |
Ik heb dit boekje ook gekregen met kerst, twee jaar geleden! Ik weet niet waar het nu is, maar misschien moet ik het weer eens opzoeken :)
| 16:30 |
Wat leuk ik ken dit niet !
| 22:55 |
Wauw wat leuk! Ik was helemaal vergeten dat dit soort dingen ook nog bestaan ja! Heerlijk!
Liefs, www.carmenverduyn.com
| 22:43 |
Heel simpel iets maar erg leuk! ik doe het elke avond braaf voordat ik ga slapen.
| 01:02 |
Hier had ik al eerder van gehoord. Lijkt mij erg leuk!
| 16:34 |
Het boekje is maar 10 euro! Geen geld en je hebt er heel veel plezier van.
| 21:54 |
Ik woon in Noorwegen dus kan hem pas ergens in Augustus kopen ;)
| 21:57 |
Ik keek net bij bol.com en daar was hij rond de 15 ?
| 22:16 |
excuses ik bedoel inderdaad 15 euro!!
| 22:30 |
Wat een leuke tip! Zelf was (en ben ik nog steeds) altijd in de weer met mooie schrijfboeken, schriften, pennen en nog meer pennen. Grappige is dat mijn zoon van 12 dat ook doet. Zo leuk om te zien. Ik ga eens speuren op bol.com Is het elke dag dezelfde vraag of steeds een andere die gewoon elk jaar opnieuw beantwoord moet worden?
| 13:49 |
Een heel jaar lang heb je elke dag een andere vraag, soms ook een vraag van wat het leukste moment was van die dag bijvoorbeeld! Erg leuk om dit jaren later terug te lezen, en soms moet je ook echt nadenken om een vraag.
| 21:55 |
Ik heb dit boekje ook! Gekregen voor kerst in 2014, en echt een aanrader want het is heerlijk om te lezen hoe ik vorig jaar over dingen dacht. Zo merk je ook hoeveel je eigelijk veranderd in één jaar.
| 11:29 |
Grappig! jij hebt er al gewoon 2 jaar op zitten in het boekje!! Zit je al bijna op de helft joh..
| 21:55 |
Ahh van dit boekje heb ik weleens gehoord ja. Lijkt me een leuke bezigheid!
| 03:14 |
Mooi om ambities te hebben, leuk om je persoonlijke groei bij te houden via zo'n Q en A-boekje.
| 02:30 |
Wat leuk! Ik heb laatst nij Action iets gekocht. Boekjes voor opa, oma, papz en mama. Die gaan vragen invullen voor het nageslacht: mijn zoon. Ook heel leuk
| 23:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen