×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
(Awesome) Games Done Quick

(Awesome) Games Done Quick


Vrij laat van de partij om dit te posten, maar beter laat dan nooit.

Er is een bepaalde groep die zich inzet voor het goede doel. De mensen spelen (oude en nieuwe) videogames zo snel mogelijk uit, onder de term "speedrun". Er zijn veel verschillende disciplines in, ik ga niet in detail ingaan op de verschillende (in dit artikel), maar er zijn er waar ze gebruik maken van glitches en bugs. Er zijn er waar ze zo snel mogelijk het spel op de normale manier uitspelen etc....

Maar bon, waarom er hier iets over komen vertellen?
Ze zetten zich altijd in voor een goed doel, en een vaak terugkerend doel, is voor de strijd tegen kanker. Een strijd die me nauw aan het hart ligt. En bij deze zou ik graag toch nog mensen hier naartoe willen sturen om:

1) entertained worden en eventueel nostalgische gevoelens los te roepen.
2) mensen die zich er geroepen voor voelen (zeker geen verplichting) eventueel een kleine donatie te doen.

Al is het maar dat ik mensen dus iets nieuw leer kennen wat ik zelf zeer tof vind, dan ben ik tevreden.

Dus hup-hup: https://gamesdonequick.com/
(en hier de schedule: https://gamesdonequick.com/schedule)

Hieronder een leuke van deze periode:
johan_jongedijk
Ik speel nooit spelletjes
11-01-2017 14:45
11-01-2017 14:45 • Reageer