Hoe raak ik mijn wratten kwijt zonder dure middelen?

Hoe raak ik mijn wratten kwijt zonder dure middelen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe herken ik een wrat?

Een wrat kun je herkennen met een druktest. Duw met je vinger eens op de wrat van bovenaf. Doet dit pijn? Dan heb je een likdoorn. Doet het geen pijn? druk dan eens aan de zijkant. Doet dit pijn? Dan heb je en wrat. Ook kun je bij een wratje vaak zwarte puntjes zien. Dit zijn opgetrokken adertjes om de wrat te voeden. Dit is niet erg, wanneer je de wrat behandeld zullen de aders weer terugtrekken in de huid.

Wat kun je doen om de wrat te laten verdwijnen?

Zorg ervoor dat je wratten iedere avond in masseert met een bananenschil(binnenkant) voordat je gaat slapen.  Je kunt ook een stukje bananenschil met de binnenkant tegen de wrat aan plakken en heel de nacht laten zitten. Herhaal dit elke avond totdat de wrat weg is. Na 7 tot 10 dagen zal je zien dat de wrat al kleiner is geworden. Het kost dus wel wat moeite en tijd maar het is wel effectief!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb er jaren last van gehad. Behandeling na behandeling bij de huidarts. Niks hielp. Zelfs niet drastisch zoals laser e.d. En plots was ik ze van de ene dag op de andere allemaal kwijt. Geen wratje meer te bespeuren, hoewel ik de behandelingen al een tijdje had stopgezet. Blijkbaar gaat het om een bepaald virus dat in je bloed zit. Eenmaal dat virus overwonnen, verdwijnen ze. Iemand zeker dat het om de bananenschil ging ?
| 17:33 |
Ok, weer wat geleerd. Ongelooflijk!
| 21:40 |
Ze verdwijnen na verloop van tijd ook vanzelf, maar irritant zijn ze zeker!
Als ik er weer eens een heb zal ik deze tip eens toepassen.
| 15:51 |
Mijn vader smeerde mijn wratjes altijd in met knoflook. hielp niet echt. wat wel hielp was de zwemles. niet zo lekker, maar door het chloor raakte ik ze allemaal kwijt.
| 15:24 |
Gelukkig geen last van maar eentje om te onthouden!
| 15:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen