Een lastige, maar vooral goede keuze voor nu

Een lastige, maar vooral goede keuze voor nu


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik merkte dat 't schrijven de laatste tijd minder ging. De drang om verhalen en belevenissen met de buitenwereld te delen werden steeds maar kleiner. Ik werd onzekerder en angstiger als 't om schrijven en 't delen daarvan ging. Mijn eigen blog was al een aantal maanden aan 't verwateren. Telkens probeerde ik 't op te pakken en dan soms ging 't ook echt beter, maar meestal was dat maar voor even. Genieten van 't bloggen, dat kon ik niet meer, heel lang eigenlijk al niet meer... 'T was ondertussen meer een verplichting te worden om te delen om een bepaalde tijd.


Ik blog nu ongeveer iets langer dan twee jaar en heb nu ongeveer een half jaar een eigen domein op 't internet, maar zelfs dat maakt 't bloggen niet leuker. Ergens vind ik 't wel jammer, want 't is altijd een droom van mij geweest om te bloggen en in dat wereldje terecht te komen, maar ik hoor er (nog) niet thuis. Ik heb daarom besloten om te stoppen met bloggen om mijn eigen blog 'onhelder' het is gewoon langzaam doodgebloed net als de volgers en de interactie die ik altijd heb gehad. 'T was wel een hele mooie ervaringen en 't heeft mij zeker geholpen met 't ontwikkelen van mijn eigen schijfstijl en 't schrijven, maar voor nu is 't klaar, 't is over en uit.

ik ga niet zeggen dat ik nooit meer zal gaan bloggen, want ik heb 't altijd heel erg leuk gevonden en schrijven vind ik nog steeds heel erg leuk net als 't delen daarvan, en daarom heb ik besloten om hier wel te blijven schrijven. Mijn verhalen te delen en jullie verhalen te lezen. of ik ooit weer echt een eigen blog ga beginnen dat weet ik niet, voor nu laat ik 't hierbij en ga ik mij wat meer verdiepen in de fotografie en de dingen die mij echt gelukkig maken, want bloggen leverde mij de laatste tijd alleen maar stress en mijn zelfbeeld ging door 't minpunt.

Ik vraag mij af of meerdere hier last van hebben of hebben gehad?

fijne avond....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterke zet! Ikzelf ben ook al meer dan twee jaar aan het bloggen en door mijn depressie gaat dat met ups en downs. De laatste tijd zijn er veel meer downs geweest, maar dat vind ik niet erg. Mijn volgers weten wat er met me scheelt en ik ben er ook altijd eerlijk en open over geweest. Ik blog wanneer ik er de energie en de zin voor heb en dat gaat goed zo :)
Ooit komt die tijd voor jou misschien ook weer terug en als dat niet zo is, dan was bloggen misschien toch niet iets voor jou. Wel leuk dat je hier op Yoors blijft schrijven!
| 15:38 |
Fijn dat jij zo open en eerlijk kan schrijven over de dingen die jou echt dwars zitten zoals je depressie, dat maakt 't schrijven misschien ook fijner, ook ik probeer hier opener te zijn over mijn echte gevoelens en gedachtes
| 18:52 |
Da's een mooie gedachte! Ik probeer altijd eerlijk en open te zijn over mijn gevoelens, dat helpt mijzelf eigenlijk heel erg en ik ben blij dat anderen mijn schrijfsels kunnen appreciëren.
| 18:59 |
Komt tijd, komt raad!
| 11:48 |
Ik denk dat iedereen weleens een dipje heeft of zonder inspiratie zit. Zeker niets forceren. Laat het spontaan komen.
| 08:25 |
ga ik ook doen !
| 18:51 |
Gewoon lekker doen waar je zin aan hebt... en de boel de boel laten. Wie weet ga je het al weer snel missen... en zo niet. .. dan gewoon lekker je ding blijven doen waar je gelukkig in bent en wordt...
Wens je heel veel succes en plezier
| 23:09 |
precies ! heel erg bedankt voor je reactie
| 18:51 |
Als iets als 'moeten' gaat aan voelen is het goed om keuzes te maken die beter bij je wensen aansluiten. Dapper van je. Er gaan zeker andere deuren voor je open. Fijn te horen dat je op dit platform blijft. Succes en vooral veel plezier met alles wat op je pad komt.
| 21:06 |
Heel erg bedankt, schrijven hier blijf ik leuk vinden. Omdat er geen gevoel van moeten is dus dat gaat wel goedkoper
| 18:51 |
Niks forceren, op een gegeven moment zal er weer inspiratie zijn voor je het weet. Succes alvast
| 20:56 |
Dat is zeker heel erg waar, voor nu schrijf ik gewoon wanneer ik wil en dat geldt ook voor wat ik wil
| 18:50 |
Schrijven is ontzettend leuk, maar niet als het moet. Ik snap wel een beetje hoe je je voelt. Gewoon lekker doen waar je je goed bij voelt. Gelukkig is schrijven vrijblijvend. Je kunt een keer in de week iets schrijven, of een keer per dag. Er is geen minimum, dus als je er zin hebt dan kun je het gewoon doen (en als je er geen zin hebt dan niet).
| 20:51 |
Ik blijf daarom ook zeker hier schrijven en dat doen wanneer ik dat wil
| 18:50 |
Vaak gaan mensen bepaalde dingen van je verwachten als je een eigen website hebt. ik heb dat ook gehad en daar ben ik mee gestopt. Ik wil niet voldoen aan de verwachtingen, maar schrijven en delen wat mij interesseerd. Daar gaat het uiteindelijk om, niet wat die ander verwacht van mij...
| 20:18 |
dat heb ik ook heel sterk gevoeld en wanneer je je daar ook maar even niet aanhoudt verdwijnen je trouwe lezers met de noorderzon en dat had ik ook een beetje gehad. Voel mij heel fijner, schrijven wanneer 't kan
| 18:49 |
Precies!
| 19:51 |
Ik ben blij dat je blijft schrijven.
| 20:11 |
dank je wel
| 18:49 |
Wat een dappere zet van je! Heel goed om naar je hart te luisteren en te stoppen met dingen waar je niet gelukkig van wordt. Je zult het wel voelen als je het gaat missen en weer verlangt naar bloggen. En zo niet, dan niet. Er zijn genoeg fijne dingen om je tijd in te stoppen. Leuk dat je op Yoors blijft, veel plezier met de fotografie en andere dingen die op je pad komen!
| 20:05 |
Ik wil sowieso blijven schrijven en heb ergens wel het gevoel dat de drang naar het bloggen later weer terug kan komen, maar voor nu ben ik tevreden zoals het is en ik kijk gewoon naar wat de toekomst brengt
| 18:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen