×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Een week met een gouden rand

Een week met een gouden rand


Wat was dit een geweldige week! Mijn leven zat deze week ineens vol met positiviteit en goede dingen. Het was echt een week om heel erg blij van te worden.


Geslaagd!

Vorige woensdag is het allemaal al begonnen. Dit was de dag waar mijn laatste examen moest gaan doen. Dit laatste examen was een assessment, waarin ik een scriptie wat ik een paar week eerder gemaakt had moest verdedigen.
Bij dit gesprek zat de docent die ons op dit assessment voorbereid heeft en een externe examinator. Gelukkig was deze examinator geen onbekende voor mij. Ze was namelijk de mentor die ik in het tweede leerjaar gehad heb. Het was erg leuk om haar weer eens te zien en om even bij te kletsen.
En het allermooiste….ik heb het examen gehaald en ben dus geslaagd voor mijn opleiding!
Wat een feest! Helemaal als je thuis komt en ziet dat de vlag al uithangt.


Verhuizen:

Donderdag ben ik een dagje aan het klussen geweest in mijn nieuwe huisje. Hier moest nog van alles schoongemaakt worden, maar ook moest er nog geverfd/behangt worden en er moest nog een vloer gelegd worden. Kortom, genoeg te doen dus.
Ook kwam vandaag het moment dat ik mijn nieuwe huisgenoot aan mijn ouders ging voorstellen. Dit was best wel even een spannend moment. Gelukkig heb ik echt niet de moeilijkste ouders en waren ze super blij en tevreden. Ze zien het meer zitten dat ik met een vriend ga samenwonen, dan dat ik alleen op kamers ga wonen.  Ik heb dus ‘’goedkeuring’’ gekregen om een eigen leventje te starten in een nieuwe omgeving.

Een eigen auto:

Inmiddels is het vrijdag. Al een paar dagen was ik opzoek naar een klein en zuinig autootje, die het liefst ook niet te duur is om aan te schaffen. Helaas krijg je voor weinig geld ook geen geweldige auto. Maar voor iets meer geld kwam ik een prachtige auto op Marktplaats tegen. Deze auto stond nog maar een paar minuten online, maar zag er keurig uit.  Ook had deze tweedehands auto nog maar erg weinig kilometers gereden.
Diezelfde avond ben ik gaan kijken en ondanks ik wel iets boven de prijs zat die ik eerst aan een auto wilde spenderen, heb ik nu een prachtige en goed functionerende auto kunnen bemachtigen. Weer een gigantische meevaller.

Afsluiten met de klas:

De maandag erop hebben we met de klas tijdens het laatste mentoruur het schooljaar leuk afgesloten. Eerst zijn we met z’n allen naar het centrum gegaan om een ijsje te halen. Daarna zijn we op een veldje voor de school gaan zitten kletsen. Volgende week gaan we als afsluiting nog met elkaar uit eten.

Bandje:

Dinsdag was een beetje een lastig dagje voor me. Op deze dag heb ik besloten om te stoppen met het bandje waar ik nu bijna 2 jaar toetsenist ben geweest. Dit was een lastige keuze voor me, maar er hebben helaas te veel incidenten plaats gevonden, waardoor ik al een tijd niet meer met plezier naar de bandles ging. Toen ik besloten had om per direct te stoppen voelde ik me gelijk al stukken beter. Ik voelde me gelijk een stuk opgelucht en vrijer. Het was niet simpel, maar ik ben erg blij met de beslissing die ik genomen heb.

Een muzikaal einde

Het hele verhaal hierover is in deze blog te lezen:

Mijn nieuwe plekje showen:

Gister ben ik met mijn ouders, opa en oma naar mijn nieuwe huisje geweest. Ze waren allemaal erg benieuwd naar het plekje waar ik zal komen te wonen. Ook moest mijn slaapkamer opgemeten worden, zodat we deze alvast konden gaan inrichten. Vooral mijn oma was gelijk al enthousiast en begon tijdens de rondleiding gelijk al de hele kamer op te meten. Prachtig om te zien hoe ze met me meeleven en meedenken. 

Vakantiewerk?

Ook werd ik deze week door een vriendin opgebeld. Ze vertelde me dat als ik nog vakantiewerk zocht, dat ik dan bij een camping vlak naast ons dorp moest gaan solliciteren. Daar zochten ze met spoed personeel voor de komende zomervakantie. Gister ben ik langs geweest voor een gesprek. Het klonk allemaal erg goed en leuk toe! Maandag krijg ik te horen of ik aangenomen ben of niet.

Dat is nog even in spanning afwachten dus. Het zal natuurlijk mooi zijn als ik aangenomen wordt. Dan mag ik dit helemaal een week noemen om niet te vergeten!

Kortom. Deze week mag ik nu al een week met een gouden randje noemen!

Beauty by Esmee
Wat een leuke week heb je gehad dan! Ik hoop dat je word aangenomen!
03-07-2017 18:12
03-07-2017 18:12 • Reageer
Alzheimerblog
Hopelijk wordt de komende week net zo mooi :-)
24-06-2017 08:12
24-06-2017 08:12 • 1 reactie • Reageer
OnlineRobin
Vast wel, het begint in ieder geval al goed. Ben op moment druk aan het verhuizen wat al lekker opschiet en heb vandaag te horen gekregen dat ik een vakantiebaantje heb. Mijn week kan nu al niet meer stuk. Wens jou ook een hele fijne week toe
26-06-2017 16:56
26-06-2017 16:56 • 1 reactie • Reageer
Hans van Gemert
Wat heerlijk, zo'n weekje!
23-06-2017 09:04
23-06-2017 09:04 • 1 reactie • Reageer
OnlineRobin
Echt wel! :)
23-06-2017 09:23
23-06-2017 09:23 • Reageer
myonlinestory
Vast aangenomen ze zochten nog twee man en kunnen bijna niemand krijgen alleen raar dat ik het gelijk wist... en vond maandag onze afsluiting op het terras veel leuker, moeten vaker terrasje pakken zoals dinsdag in Almere... Ps. gaan we dan ook onze bucketlijst erbij pakken?
23-06-2017 08:51
23-06-2017 08:51 • Reageer