30 Days challenge; dag 2

30 Days challenge; dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

30 DAYS CHALLENGE; DAG 2

Waar wil ik over 10 jaar staan?

Over tien jaar zou ik graag een afgeronde HBO studie hebben gevolgd. Graag zou ik mijn eigen bedrijf beginnen over een aantal jaar, en dat ben ik over 10 jaar aan het opstarten. De studie die ik hiervoor nodig heb duurt 5 jaar, daarna wil ik nog een aantal cursussen en trainingen doen zodat ik precies weet waar ik aan begin. Tijdens die tijd werk ik als manager in een bedrijf, en leer ik alvast in de praktijk wat me te wachten staat. Daarna, dus over 10 jaar, kan ik alles wat ik in die voorafgaande jaren geleerd heb in de praktijk brengen. Welk bedrijf het wordt, is nog de vraag. Eerst had ik een geweldig plan voor een restaurant, maar aangezien het startbudget erg laag ligt, kan ik die droom niet direct verwezenlijken. En omdat een restaurant niet heel winstgevend is, gaat het jaren duren voor ik in de buurt kom van het gewenste eindresultaat, en lever ik in de jaren ervoor een dienst die ik niet wil leveren. Ik wil anders zijn dan anderen, iets nieuws en uitdagends bieden, maar met een krap startbudget lukt dat gewoon niet.

Ook zou ik 2 kindjes willen. Het geslacht maakt me niet uit. Samen met mijn huidige vriend hoop ik dan samen te wonen in een prachtig huis, precies naar onze smaak, samen met onze kinderen. Deze zijn dan een jaar of 3, (hopelijk iets ouder) zodat ik alle tijd dat hun naar school zijn kan besteden aan het regelen en opzetten van het bedrijf. Ik ben dan getrouwd met mijn huidige vriend, en we wonen nog stééds samen!

Ik hoop ook af te zijn van mijn angsten, of ze in zoverre onder controle te hebben dat ze geen blokkade voor de rest van mijn leven vormen. Angstvrij leven lijkt me zo heerlijk, en ik heb nog zeker 10 jaar om dat doel te bereiken. Dat gaat zeker lukken, geloof me.

Verder dan dit heb ik niet veel om te wensen. Dit zijn de hoofdpunten die me gelukkig zouden maken, meer heb ik niet nodig. Mijn vriend, mijn kindjes en een eigen bedrijfje met een geweldig huis. Dat is waar ik sta over 10 jaar.

xxx
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je hebt mooie doelen!
| 22:09 |
Thanks!
| 22:26 |
Leuk! En nu over 10 jaar lezen en dan kijken wat je bereikt hebt!
| 21:10 |
Precies! Gelukkig duurt dat nog heeel lang ;p
| 21:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen