Een ode aan..

Een ode aan..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een ode aan…. mijn lezers

Lieve lezers, deze eerste ode is voor jullie. Jullie maken het mogelijk dat ik door kan gaan met wat ik erg leuk blijk te vinden. Waar ik mijn chaos tot rust kan brengen. Waar ik dingen kan delen die ik vaak niet met anderen kan delen. Jullie geven me het gevoel dat ik goed doe, dat ik sterk ben en waardevol. Dat ik jullie dag goed maak met een blog of een foto of gewoon een opmerking is voor mij zo’n fijn gevoel. Daar doe ik het voor. Dank je wel lieve lezer, dat je iedere keer de tijd neemt om te lezen, dat je de tijd neemt om te reageren, dat je me volgt ik mijn blog avontuur en daarbij mijn leven. Dankjewel lieve lezer, dat je er bent!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Met heel veel plezier lees ik je blogs
| 23:47 |
Dankjewel, dat is zo lief!
| 23:06 |
Mooi gedaan lieve blogger, vandaar dat we lieve lezers zijn ,-)
| 11:18 |
Zo lief! Dankjewel!
| 15:17 |
En jij ook bedankt om te bloggen!
| 22:09 |
Geen probleem! Mede door jou is dit zo'n fijne plek!
| 22:26 |
Daar is je yoors familie voor!
| 21:55 |
Dankjewel! Dat doet me veel!
| 21:58 |
Als ik me aangesproken mag voelen, graag gedaan lieve blog-ollega!
Ga vooral door met deze ''reis'' het wordt vast nog leuker! xx
| 21:44 |
Natuurlijk mag jij je aangesproken voelen! Dankjewel voor je lieve reactie!
| 21:57 |
Haha graag gedaan meis xx
| 22:31 |
Dankjewel lieve blogger, dat je blogt!
| 21:37 |
Haha dankjewel! Jij ook!
| 21:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen