Hoe is het nu met mijn angst?

Hoe is het nu met mijn angst?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Lieve lezer,

Toen ik net deze blog begon had ik het over mijn angststoornis. Daar heb ik nu een tijd lang niets meer over verteld. Wel heb ik een paar weken geleden mijn tweede behandeling opgestart sinds ik jullie erover verteld hebt. Dit is de eerste behandeling die werkt! Ik voel me steeds beter en vrolijker en durf ook kleine stapjes te maken nu. Het gaat om een trainer die me op geestelijk vlak traint door me met emoties te confronteren en hoe daar mee om te gaan. Het is een interessante therapie waar ik veel over mijzelf en mijn relatie leer. Want mijn vriend wordt ook meegenomen in de sessies. Zo kan hij me helpen in het dagelijks leven te vertalen wat ik heb geleerd.

Tot zover deze korte update. Heb je vragen omtrent deze post? Laat ze hieronder achter, dan probeer ik zo snel mogelijk een antwoord te geven!

Liefs mij!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je vooruitgang ervaart!
| 22:32 |
Vind ik ook, echt. Kan me nu nog niet voorstellen hoe het is om weer een 'normaal' leven te kunnen lijden, maar het komt volgens mij steeds dichterbij!
| 23:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen