×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Hoe is het nu met mijn angst?

Hoe is het nu met mijn angst?


Lieve lezer,

Toen ik net deze blog begon had ik het over mijn angststoornis. Daar heb ik nu een tijd lang niets meer over verteld. Wel heb ik een paar weken geleden mijn tweede behandeling opgestart sinds ik jullie erover verteld hebt. Dit is de eerste behandeling die werkt! Ik voel me steeds beter en vrolijker en durf ook kleine stapjes te maken nu. Het gaat om een trainer die me op geestelijk vlak traint door me met emoties te confronteren en hoe daar mee om te gaan. Het is een interessante therapie waar ik veel over mijzelf en mijn relatie leer. Want mijn vriend wordt ook meegenomen in de sessies. Zo kan hij me helpen in het dagelijks leven te vertalen wat ik heb geleerd.

Tot zover deze korte update. Heb je vragen omtrent deze post? Laat ze hieronder achter, dan probeer ik zo snel mogelijk een antwoord te geven!

Liefs mij!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Hans van Gemert
Fijn dat je vooruitgang ervaart!
10-05-2018 22:32
10-05-2018 22:32