×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIdeeën om te posten

Ideeën om te posten


Hoi!

Vandaag wil ik graag mijn lijst met ideeën delen. Ik hoop jullie, vooral degenen die even geen ideeën meer hebben, te kunnen helpen met een paar, misschien vernieuwende, ideeën.

Ik heb zelf een hele tijd last gehad van een 'writers block'. Ik weet hoe vervelend het is, en hoe lastig het kan zijn om op Google nieuwe, leuke, ideeën te vinden. Het is een grote zee aan mogelijke content, waarin je uiteindelijk vaak verdwaald raakt. En daar wil ik een beetje bij helpen.

Mijn eerste idee op het lijstje is het delen van verhalen die vroeger zijn gebeurd. Of die nu aan het gebeuren zijn. Dit hoeft niet perse 'echt' te zijn, je kunt het ook verpakken als een fictief verhaal. Dan heb je toch dat stukje gedeeld, zonder dat iemand 'teveel' over je weet. Maar het schrijven in non-fictie geeft ook een fijne lading. Mensen herkennen zich in je en jij bent het kwijt. Je vindt misschien steun, of je kunt er samen om lachen. Samen vind ik altijd fijner dan alleen.

Verder vind ik de zelf bedachte challenges op Yoors heel interessant om aan mee te doen. Je kunt ervoor kiezen er zelf een te bedenken, of mee te doen met een challenge van iemand anders. Een groot pluspunt hiervan is dat het nieuwe lezers trekt. Daarnaast raak je vaak geïnteresseerd in wat anderen die meedoen aan die challenge gepubliceerd hebben. Zo is het een win win situatie!

Wat ik leuk vind om te lezen, en dus het volgende idee op mijn lijstje is, is content over de tijd van het jaar. Dat kan Sinterklaas zijn, of Kerstmis, of de lente. Je snapt wat ik bedoel. In die thema's kun je zoveel kanten op dat het je 1000 nieuwe ideeën geeft over wat te posten. Denk bijvoorbeeld aan een herfstknutsel of een Sinterklaasgedicht...

Als laatste idee op mijn lijst staat Wreck it Wednesday. Dit gaat over 'Wreck this journal' (geschreven door Keri Smith, link onderin de beschrijving). Een boek waarin je belachelijke, kunstzinnige, wilde dingen kunt doen. Het is helemaal aan jou hoe en of je dit invult. Het hoeft niet persé op woensdag, maar de 224 pagina's van het boek geven je genoeg content om te plaatsen. En mochten meerdere mensen dit doen, kun je wederom kijken bij elkaar hoe de invulling is.

Ik hoop dat jullie deze ideeën binnenkort terug gaan zien op mijn blog. Ik werk er hard aan, maar ik wil wel dat de content goed genoeg is om te posten. Ook hoop ik dat jullie hier wat aan hebben gehad, en weer vol zitten met nieuwe, geweldig leuke ideeën!

Bedankt voor het lezen en tot heel snel!

Liefs,

Mij


Wreck this journal linkPS. Een heel lief initiatief van een heel lief yoors-familielid! Als je tijd hebt, bekijk dan even haar post!(klik op link!)

Link!