Korte update; doktersafspraak

Korte update; doktersafspraak


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zou ik een afspraak bij de dokter hebben, maar aangezien ik niet durfde, ben ik niet geweest. Zo gaat dat wel vaker, maar je leert ermee omgaan. We plannen gewoon een nieuwe afspraak, en in de tussentijd wacht ik jullie reacties op mijn vorige update af. Dan kan ik die alsnog voorstellen.


Morgen een uitgebreidere update over 't leven.. Nu is het te laat voor diepzinnigheden.

Slaap lekker lieve lezers!


xxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En voor jou een goede ochtend!
| 08:31 |
Toch niet... Zie: what the biep...
| 08:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen