Live update 2

Live update 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo, eindelijk weer thuis. Na 3 diazepam ging het erg goed! Eerst hebben we samen wat gegeten bij de snackbar, daarna terug gelopen naar de auto en nog wat winkels bezocht. Nadat ik haast in paniek raakte op de heen weg naar de snackbar, heb ik geen paniek meer gevoeld. Ik gebruikte natuurlijk wel medicatie om het tegen te gaan, maar ook dán kan het mis gaan, en dat is niet gebeurd.


Nu even lekker genieten van een appelflap om het te vieren en mijzelf te belonen, en daarna lekker in bed.. Want jeetje, wat word je moe van die pillen zeg!


Dankjewel voor jullie lieve woorden, ze hebben me er mede doorheen gesleept. Het gevoel dat er mensen zijn die even aan me denken en die me sterkte wensen maken me zoveel groter dan hoe ik me dan voel.

Dank jullie wel!

xoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super dat het zo goed gegaan is!
| 08:16 |
Ben ook stiekem wel een beetje trots!
| 16:12 |
Ja drama die diazepam. Rustig aan en beterschap ;)
| 23:20 |
Dankjewel, lief van je!
| 23:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen