Over het leven..

Over het leven..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Denk je na al het gezeik eindelijk even rust te hebben, houd de afvoer én de magnetron er mee op.. Geen schone pannen om mee te koken, geen wasmachine om de was te doen, en geen mogelijkheid om een magnetronmaaltijd op te warmen. Wat een geluk hebben we... Het is uiteindelijk een geïmproviseerde maaltijd geworden, een broodje hamburger uit de oven!


Vanuit mijn gevoel kan ik nog niet omgaan met het komende afscheid van de katten. Ik vraag me nu constant af of het wel normaal is om iedere dag in huilen uit te barsten, maar leg me er na een aantal minuten maar gewoon bij neer. Ook mijn vriend heeft heel veel last van het aanstaande afscheid, en beiden versterken we elkaars emoties. Ook de boosheid loopt soms de spuigaten uit, niet tegen elkaar, maar over de situatie. Het is hier echt een grote bende, vooral nu de afwas en de was ook niet gedaan kunnen worden. Constant zien we haar spullen, en beginnen opnieuw met het uiten van onze frustratie en boosheid. We hebben nu echt een diep dal bereikt, en dat is aan alles merkbaar en voelbaar.

Tóch zien we het positieve van het leven nog wel. We hebben plannen gemaakt over het verbeteren van ons humeur. We plannen deze week iets leuks om naar uit te kijken, zodat we in plaats van de woede blijheid voelen over het aanstaande uitje. Ook gaan we het hele huis opknappen, zodat zij echt volledig uit ons leven is. De muren krijgen een andere kleur, de meubels worden verplaatst, al haar spullen gaan de deur uit en daarvoor in de plaats komen nieuwe spullen die van ons zijn. We nemen voor eens en voor altijd afscheid van onze lieve katten, en gaan kijken naar een speelmaatje voor ons hondje. Zo staan de plannen er nu voor.

We kunnen alle hulp gebruiken, want nieuwe spullen zijn duur. Hieronder zet ik een lijst neer van de spullen die nodig zijn. Als jullie een van die dingen hebben staan, en ervan af willen laat me het dan even weten! Hier is het erg welkom! Maar dit geldt ook voor het algemene plaatje. Ik ben gek op het verkrijgen van nieuwe spulletjes, kleding etc. Dus, heb jij, een kennis of een familielid nog wat staan en wil je ervan af? Let me know, ik zal ernaar kijken en zsm laten weten wat we ervan vinden. Ook gebruikte verf in goede staat is welkom!

Door het bereik dat ik hier heb, kom ik veel lieve mensen tegen. Dit fleurt echt mijn dag op! Alle lieve reacties die ik krijg op mijn toch wel persoonlijke blogs zijn zo heerlijk. Ik voel me niet langer 'gek', ik voel me geaccepteerd in deze maatschappij. Door hier uitleg te geven hoop ik ook jullie te interesseren en te motiveren mijn verhaal te delen zodat lotgenootjes veel minder vaak raar aan gekeken zullen worden! Daarbij mag je natuurlijk gewoon mijn pagina delen op je social media, zodat mijn verhaal een groter publiek bereikt. Ik zit er zelf over te twijfelen of ik mijn verhaal op mijn eigen social media bekend zal maken, aangezien ik van verschillende mensen ernstig negatieve reacties verwacht. Ik wil niet dat mijn blog door mensen uit mijn privé wordt besmeurt met haat comments.

Wederom bedankt voor het lezen!

Tot snel!

xoxoBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Moed niet opgeven en blijf het van je afschrijven
| 21:39 |
Gaat helemaal goed komen! Dankjewel voor je lieve reactie!
| 23:55 |
Geef de moet niet op meis.. Super dat je het verwoord door middel van je blog!!
| 14:26 |
Dankjewel lieve dvdvelden, dat zal ik zeker doen! Dankjewel voor je lieve reactie!
| 23:55 |
Goed van je dat je het afschrijft! Het komt allemaal goed. Al zal het misschien wat langer duren geef de moed niet op
| 09:14 |
Dankjewel! Ik hoop dat die apparatuur snel verholpen is. De rest komt inderdaad met de tijd, alleen is het nu even zwaar. Dankjewel voor je lieve berichtje!
| 13:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen