Positief geluid!

Positief geluid!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb gisteren een Facebook pagina aangemaakt, met betrekking tot mijn blogs.. Op die pagina zijn veel positieve geluiden gekomen. Maar, ik heb ook mijn verhaal gedeeld op mijn privé Facebook.. Na aanmoedigen van mijn vriend, heb ik het toch gedaan. Vind het nog steeds erg spannend, maar goed.. Tot nu toe alleen maar positieve berichten! Fijn dat jullie me steunen bij deze keuzes! Dank je wel!


Tot snel,

XxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Top. Ga zo door. Fijn voor je!
| 12:47 |
Dankjewel! Komt helemaal goed!
| 21:18 |
Iedereen staat achter je ;)
| 22:02 |
Dankjewel, echt heel lief! ❤
| 22:37 |
Fijn zeg! Iedereen gunt het ook van harte dat je vooruit gaat
| 18:33 |
Dat blijkt maar weer.. Had het niet zo snel al verwacht, maar gaat erg rap.. Zo fijn. Hopelijk snappen mensen uit mijn omgeving nu ook beter hoe het echt met me gaat.. Dankjewel voor je lieve reactie!
| 18:56 |
dat geeft moed als je positieve reacties krijgt
| 18:12 |
Precies!
| 18:55 |
Fijn dat je allemaal positieve reacties krijgt :D ga zo door ^^
| 18:09 |
Dankjewel! Lief van je!
| 18:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen