Wat er nog meer speelt in mijn leven..

Wat er nog meer speelt in mijn leven..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na het eerste punt over mijn leven, namelijk mijn angststoornis, zijn er natuurlijk nog een aantal dingen die ervoor zorgen dat ik me niet aan de upload tijd kan houden, en ook niet aan afspraken buiten internet om. Nog een van die redenen is de ex van mijn huidige partner.


Ik noem geen namen in deze blog, alleen die van mijzelf. Ik wil niet dat openbaar wordt over wie ik schrijf, dit zou namelijk ten koste van hun reputatie kunnen gaan.


De ex van mijn partner.. Ze leek een heel lief meisje toen ik haar sprak aan de telefoon over de spullen die zij nog in onze woning heeft staan. We hebben afspraken gemaakt over wanneer ze de spullen uiterlijk op zou kunnen komen halen, nadat ze al ruim 2 maanden in ons huis stonden. De uiterlijke datum lag 4 maanden later dan de dag van het telefoontje, dat vond ik wel zo schappelijk, aangezien het echt vreselijk veel spullen zijn. Onze gang staat vol, en ik kan je vertellen, die gang is lang.. Ook staat de hele kelder volgepakt met haar spullen en zijn we ondertussen begonnen aan het beladen van de keuken, omdat nergens anders meer plek is. Op zich voor een week of 2 natuurlijk geen probleem. Als je in woningsnood zit en geen goede opslag hebt voor je spullen ben ik echt niet te beroerd om je tegemoet te komen. Mijn partner is daar ook zeker niet te beroerd voor. Maar, met die twee maanden erbij opgeteld, 6 maanden vind ik te lang. Echt heel erg veel te lang. Ze kreeg vier maanden de tijd, en komt het echt op de allerlaatste dag van de deadline ophalen. Dat irriteert me natuurlijk mateloos. Maar wat me nog meer irriteert is het volgende;

Wij hebben 4 huisdieren, waaronder 3 katten en een hond. Aangezien zij de katten heeft betaald, wil zij de katten terug. In het begin had ik daar geen moeite mee, maar nu we al een half jaar voor die beestjes zorgen, en ik er behoorlijk gehecht aan ben geraakt maakt dit me erg kwaad. We worden gebruikt als gratis dierenpension, en als dank worden ze bij ons weggehaald. Dit is zeer pijnlijk, en wij beiden zijn hier dan ook echt stuk van. We hebben nu nog 5 dagen met ze. De hond mag wel blijven, aangezien deze daar niet goed verzorgt werd. Hierdoor baar ik me ook ernstige zorgen over het feit dat er nu wel 3 katten naartoe moeten. Maar goed, dat is aan haar. Naast dat ze de dieren meeneemt, eist ze ook ineens spullen die ze nooit eerder genoemd heeft. De koelkast, het gasfornuis, de deken, en ga nog maar even door.. Ineens, 5 dagen voordat ze de spullen komt halen wil mevrouw hier toch graag nog even het hele huis leegtrekken zonder dat we enige voorbereiding konden treffen. Maar, omdat ze geen zin heeft om de koelkast etc. van de trap af te tillen, wil ze graag een vergoeding van ons. Ik ben gekke Henkie niet. En mijn partner ook zeer zeker niet. Daarom hebben we samen een lijn getrokken en verwijderen we al haar spullen, ook de spullen waar we een vaag vermoeden van hebben dat ze haar eigendom zijn, direct uit het huis. Ook neemt ze het allemaal mee, zo niet, brengen we het na. Want, zeg nou eerlijk, na zoveel gezeik zit je niet te wachten om over een half jaar een belletje te krijgen dat ze tóch dat gasfornuis wil hebben voor haar nieuwe stekkie.

Dit alles maakt me erg druk in mijn hoofd. Naast dat ik probeer beter te worden, en probeer te herstellen van de angst, komt dit er allemaal gewoon gratis bij. Het zijn zoveel emoties, waaronder erg veel boosheid wat dan weer een paniekaanval uitlokt, dat ik geen zin/motivatie/tijd/energie heb, om een blog te onderhouden. En toch, na het schrijven van deze blog, voel ik me een stuk rustiger. Dus heb ik besloten om door te gaan met updates over mijn leven.

Hebben jullie nog tips/goede raad over dit hele gebeuren? Laat het alsjeblieft achter in de reacties, aan alle reacties hebben we wat!

Ik houd jullie op de hoogte van de grootse verhuizing, en over de vorderingen die ik maak met de angst.

Bedankt voor het lezen van dit iets te lange bericht! :)


XxxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hmm lastig... Ik denk dat ik hier even een gerelateerde blog aan wijd. En dan niet zo zeer dat de ex van je partner spullen komt halen... Maar de paniek/angst... Daar heb ik wel wat over te vertellen namelijk. Ik heb net de nieuwe blog al gelezen, maar moest ff achterhalen wie "ze" nou precies was haha
| 08:34 |
Dat snap ik haha, het is een soort doorlopende verhaallijn. Daarom link ik ook constant terug naar oudere blogs.

Wat fijn dat je ideeën hebt opgedaan op mijn kanaal. En niet zo fijn dat je ervaring hebt met angst natuurlijk. Dat is wederom kut. Maar ik kan je vertellen dat het van je afschrijven, en lieve reacties krijgen al een stuk helpt. Wil je ooit van je af praten? Stuur me dan even een privé berichtje!
| 14:06 |
haha ja snap ik (doe ik ook)

ja, achja ieder z'n ding daarin... zeker, schrijven helpt heel goed! Ahw das lief thanks! Mag andersom ook!!
| 14:24 |
Dankjewel! Heel lief!
| 14:39 |
Hugs xx
| 14:41 |
Ik persoonlijk zou alles aan de deur zetten zaterdag. Zou niet willen dat ze in mijn huis kwam. Als het een leuk mens is okay maar als ze nu opeens veel meer mee wil nemen dan zou ik haar niet de kans geven om meer mee te pakken. Ik neem aan dat ze niet alleen zal komen als het om zo veel spullen gaat. Heb jij je gerealiseerd dat je dadelijk misschien een heleboel mensen in je huis hebt die je niet kent? Wil je dat wel? Ik zou wel even vragen met hoeveel mensen ze komt. En de katten misschien op vrijdag laten ophalen dan hebben die beestjes ook geen last van stress. Succes zaterdag!
| 09:05 |
We gaan inderdaad vragen welke wanfiguren ze allemaal met zich meesleept. Dat is echt een goede tip! De katten houden sowieso niet van reizen, dus die gaan lekker onder het bed liggen. We laten alles lekker in huis staan, en kijken met een kopje koffie toe hoe mevrouw alles het huis uitsleept. We zitten lekker helemaal nergens meer aan. Dankjewel voor je lieve review!
| 18:28 |
Niet over je grenzen laten gaan. komt ze binnen het afgesproken tijdstip haar spullen niet halen, dan zet ik ze gewoon op straat, aan haar deur. aan je eigen deur zou je kunnen beboet worden voor sluikstorten.

En de poezen? als ze voor de hond niet kon zorgen zal ze dat voor haar katten ook niet kunnen. Gelukkig is een kat meer zelfredzaam dan een hond, maar toch...

Heel veel succes

en ivm met je angststoornissen kan ik je1 raad geven:bachbloesems,lees er eens over in op internet, je kan dat wel verkrijgen bij de apotheek of drogist
| 09:02 |
Dankjewel! Ik zal even googelen op bachbloesems. Ik ga even met mijn vriend sparren over de optie om het zelf aan de straat te zetten. Dat word een bezigheid van een hele dag ;p..

Dankjewel voor je lieve reactie!
| 18:24 |
Duidelijke streep trekken, en daar niet overheen laten gaan
| 06:43 |
Gelukkig is mijn karakter daar ook naar. Je kunt ver gaan, maar genoeg is genoeg. Dankjewel voor je tip en reactie!
| 06:57 |
Goed dat jij en je partner in ieder geval op één lijn staan. Alle troep de deur uit, zodat je (jullie) kunnen bouwen aan de toekomst
| 23:58 |
Dat is inderdaad echt een pluspunt aan onze relatie. En na 6 maanden is het ook wel echt genoeg geweest. Dankjewel voor je lieve reactie!
| 00:10 |
Wat heftig
Laat ze maar snel alles ophalen en dan niet weerkomen
| 23:54 |
Precies Gea, dat is ook precies hoe ik het aan ga pakken. Geen gezeur, inladen en oprotten! Dankjewel voor je reactie!
| 00:09 |
Zo doe je het goed
| 00:10 |
Dankjewel, lief van je!
| 00:10 |
:-)
| 00:14 |
Geef je grenzen aan hoor kom voor jezelf op
| 23:50 |
Dat doe ik zeker! Dankjewel GeGe!
| 00:08 |
Voor jullie zelf opkomen en daar zijn jullie al goed mee bezig, laat je geluk niet afhangen van een zeurende ex, opruimen die handel. Benieuwd hoe dit vervolg blijkt te zijn volgende week. Sterkte alvast
| 23:19 |
Dat doen we zeker! En nee, een ex is niet voor niets een ex! Dankjewel, ik houd jullie op de hoogte. Trouwens een erg lieve reactie :D
| 23:23 |
Ik vind het goed dat je alles maarnold dan ook alles teruggegeven hebt. Nu haar blokkeren op de telefoon en internet en dan samen met je partner gelukkig zijn. Dat is goed voor je gezondheid.
Sterkte hoor.
| 23:09 |
Aankomende zaterdag is de grote dag pas, we hebben nog 5 dagen om te genieten van de katten. Na zaterdag post ik mijn ervaring. De blokkades zijn al in het leven geroepen :).. Hierna hoeft geen van ons 2 meer contact met haar. Ook al vind zij natuurlijk dat ze het slachtoffer is, zijn we echt totaal klaar met haar!

Dankjewel voor je lieve reactie Bloggerda! Dit geeft echt steun!
| 23:15 |
Heel graag gedaan lieve meid en goed bezig hoor. Ik volg je, jij mij ook?
| 23:19 |
Dat ga ik zeker doen! Ben heel benieuwd waar jij over schrijft!
| 23:20 |
Veelal over mijn leven maar ook andere mooie blogs.
| 23:30 |
Heb er een paar gelezen, echt mooi :D
| 23:33 |
Dank je!!
| 23:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen