Aliexpress, betrouwbaar of niet?

Aliexpress, betrouwbaar of niet?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb een horloge en led schoenen bij aliexpress.com gekocht. Alleen nu is de vraag is het wel betrouwbaar?


Ze zijn net in Nederland aangekomen! Dus hoe lang het duurt voor ze bij me thuis zijn is niet zeker... Beide komen uit Maleisië dus die hebben een lange weg achter de rug! Maar ze zijn al best snel geleverd vind ik!De meeste vinden aliexpress niet betrouwbaar! Maar ik probeerde het om het te kunnen reviewen op yoo.rs! Hebben jullie ooit iets gekocht op een aziatische site? zoals miniinthebox en lightinthebox? Want dit is mijn eerste bestelling! En hoe ging het allemaal bij jullie?


Heel handig hieraan vind ik dat je alles kan tracking. Dus je weet waar alles is! Heel handig vind ik zelf. En die sites zijn meestal goedkoper! Alleen het probleem is....

DE KWALITEIT!!! volgens vele is de kwaliteit flop. Het gaat kapot naar een paar x dragen! Zelf kan ik dat nog niet beoordelen maar als het zo is wil ik mijn geld wel terug! En dat is wel een van de regels. Artikel niet goed? GEld terug! Wel handig vind ik...


Dus deel jouw ervaring hieronder ook! Wat was minder en wat was goed?


Oeps ben er achtergekomen dat hij in het verkeerde kanaal zit! Sorry daarvoor...


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk !! ik ben benieuwd hoe je spullen zij of zitten !!
| 18:34 |
Hier was ik ook erg benieuwd naar! Ik heb zelf ook nog nooit op mini- of lightinthebox besteld, altijd erg moeilijk bij zulke sites om te weten of het betrouwbaar is. Iedereen zegt altijd iets anders.
PS, zou je mijn foto's recensies willen geven? ;)
| 16:57 |
Tuurlijk Cathy!
| 18:07 |
HEY catioss ik kom je nu overal tegen! hahah
| 16:18 |
Het wat toevallig, ik jou ook! Zelfs in t echte leven! ;p
| 16:42 |
zo he wat toevallig :')
| 16:44 |
Ja ik dacht zelfs nog je gisteren gezien te hebben, kan dat kloppen? xD
| 16:57 |
Echt waar? Ik jou ook! Damn heel toevallig zag ik je in de Ah en wou je frikandellen kopen net als ik
| 20:21 |
Wow hoe wist je dat? Staller! :p
| 20:25 |
Wat is een staller? Nog nooit van gehoord, kun je het eten? :,) ;P
| 21:04 |
Ik heb gwn tkin oke xD
| 21:06 |
Meisje toch, moet je erover praten met je psycholoog huney? ;)
| 21:10 |
:'(
| 21:18 |
Hahahah, meisje toch
| 21:34 |
inderdaad, verkeerd kanaal en heb geen ervaring met dit soort bestellingen, hopelijk ben je er wel tevreden mee.
| 10:34 |
Ik ken een tweetal mensen die er wel eens iets bestellen en heel tevreden zijn. Tip: Als iets geen recensies heeft zou ik het er niet kopen. (Heb er zelf nog niets gekocht maar wel van plan)
| 10:03 |
heb je niet een verkeerd kanaal gekozen? denk t wel
| 07:33 |
staat er ook onder....
| 18:07 |
sorry had ik niet gezien
| 18:32 |
Een vriend van mij bestelt van alles op Aziatische sites. Ik was 2 weken geleden en hij heeft een telefoon hoesje besteld voor mij. Het duurt wel even en het kost 3 euro inclusief verzendkosten. Ik laat het weten als het binnen is.
| 00:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen