Mijn meest persoonlijk blog

Mijn meest persoonlijk blog


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heel de dag heb ik er over nagedacht wel of niet plaatsen. Dit is een blog wat voor mij wel heel persoonlijk is. En waar ik voor kies om het niet te delen met mijn familie en vrienden. Maar het enige wat me helpt als ik me echt rot voel is het van me af schrijven.

Vandaag 5 jaar terug is mijn nichtje overleden. Zij is altijd meer een zus voor mij geweest, we scheelden een half jaar in leeftijd en zijn van kleinsafaan met elkaar opgegroeid en waren onafscheidelijk.
5 jaar geleden, 5 november


Ik mis je nog elke dag maar vandaag blijft toch een van de moeilijkere dagen. Lieve nicht want juist nu wil ik zo veel met jou delen. We hadden het er vroeger over hoe het later zou gaan, we zouden bij elkaar bruidsmeisje zijn of althans jij bij mij. Ik moest het niet in me hoofd halen om zonder jou te trouwen, en jij ja jij wist nog niet zo goed of je al die gekke dingen ooit wel wilde. En ja ik voelde die enorme leegte naast me op die prachtige dag vier weken geleden.

En juist nu mis ik je zo erg omdat er zo een klein wonder in me buik zit. Waarover ik je zo graag alles zou willen vertellen.


We beloofden om er altijd voor elkaar te zijn, en ik weet je zal dit altijd zijn op jou manier. Maar ik wou dat ik je kon vertellen hoe veel ik van je hou en hoeveel ik je mis.

Want ook al waren wij twee tegenpolen begrepen we elkaar vaak beter dan ieder ander. Goed op latere leeftijd pas daarvoor zou je dat nooit gezegd hebben.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterkte met het verlies van je nichtje/beste maatje (als ik het zo lees)...Maar vooral ook heel veel geluk en liefde met dat kleine wondertje!
| 16:34 |
Heel ontroerend! Nu zijn voor jou natuurlijk de moeilijkste momenten kan ik me zo voorstellen...
| 00:22 |
Heel veel sterkte voor je meis. Vind het erg dapper dat je dit er op hebt gezet. Het is toch iets wat velen anderen zullen lezen.. Vind ik erg moedig.

Heel erg veel liefs, Jamietoday.
| 22:33 |
heel veel sterkte...
| 10:37 |
Dankje wel
| 12:55 |
ja dat zal zeker moeilijk zijn geweest en nog wel denk ik
| 17:48 |
Het zal natuurlijk altijd moeilijk blijven, maar het fijn om te merken dat je er nooit alleen voor staat. Bedankt voor je reactie.
| 12:55 |
graag gedaan hoor
| 13:02 |
Juist als er zo iets bijzonders gebeurt in je buik, ga je andere geliefden missen!
Heel veel geluk met je kleine wondertje
| 22:37 |
Dat is inderdaad zo, het is natuurlijk altijd wel aanwezig maar op zo een dag altijd net even wat heftiger. Bedankt voor je reactie, dat gaat zeker lukken!
| 12:54 |
Ik kan me je gevoel een beetje voorstellen. Het is al lang geleden, maar mijn moeder overleed toen ik zwanger was. Juist dan zou je zoveel willen vertellen, vragen, delen. Heel veel sterkte en geniet ondanks alles met volle teugen van je zwangerschap. Dat zou zij zeker ook gewild hebben.
| 21:55 |
Bedankt voor je lieve reactie. De rest werd ik even stil van, jeetje je moeder dat lijkt me zo ongelooflijk zwaar! Ik kan me voorstellen dat dat een hele moeilijke tijd moet zijn geweest.
| 12:53 |
Dat is zo jammer dt die dingen moeten gebeuren!
Heel veel sterkte en geniet toch van het kleine wonder in jouw buik
| 21:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen