Mijn meest persoonlijk blog


Heel de dag heb ik er over nagedacht wel of niet plaatsen. Dit is een blog wat voor mij wel heel persoonlijk is. En waar ik voor kies om het niet te delen met mijn familie en vrienden. Maar het enige wat me helpt als ik me echt rot voel is het van me af schrijven.

Vandaag 5 jaar terug is mijn nichtje overleden. Zij is altijd meer een zus voor mij geweest, we scheelden een half jaar in leeftijd en zijn van kleinsafaan met elkaar opgegroeid en waren onafscheidelijk.
5 jaar geleden, 5 november


Ik mis je nog elke dag maar vandaag blijft toch een van de moeilijkere dagen. Lieve nicht want juist nu wil ik zo veel met jou delen. We hadden het er vroeger over hoe het later zou gaan, we zouden bij elkaar bruidsmeisje zijn of althans jij bij mij. Ik moest het niet in me hoofd halen om zonder jou te trouwen, en jij ja jij wist nog niet zo goed of je al die gekke dingen ooit wel wilde. En ja ik voelde die enorme leegte naast me op die prachtige dag vier weken geleden.

En juist nu mis ik je zo erg omdat er zo een klein wonder in me buik zit. Waarover ik je zo graag alles zou willen vertellen.


We beloofden om er altijd voor elkaar te zijn, en ik weet je zal dit altijd zijn op jou manier. Maar ik wou dat ik je kon vertellen hoe veel ik van je hou en hoeveel ik je mis.

Want ook al waren wij twee tegenpolen begrepen we elkaar vaak beter dan ieder ander. Goed op latere leeftijd pas daarvoor zou je dat nooit gezegd hebben.