Panagiotis - Over van alles en nog wat

Panagiotis - Over van alles en nog wat


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Wat ik schrijf

Ik schrijf over van alles en nog wat. Ik bekijk het leven en de wereld met een hele brede blik, afdwalen is een kunst van mij. Eigenlijk begon schrijven voor mij met een informatief stukje over Johan Cruijff dat ik schreef in Groep 7. Op een half A4-tje beschreef ik in sneltreinvaart het leven van een voetballegende. Daar kreeg ik toen 3 stickers voor, het equivalent van een 10 + toendertijd.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, ben benieuwd naar je schrijfsels. Ben je gaan volgen.
| 14:44 |
Klinkt roch prima
| 10:01 |
Hoi Panagiotis, welkom bij Yoors en veel plezier met bloggen hier!
| 04:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen