Panagiotis - Over van alles en nog wat

Panagiotis - Over van alles en nog wat


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Wat ik schrijf

Ik schrijf over van alles en nog wat. Ik bekijk het leven en de wereld met een hele brede blik, afdwalen is een kunst van mij. Eigenlijk begon schrijven voor mij met een informatief stukje over Johan Cruijff dat ik schreef in Groep 7. Op een half A4-tje beschreef ik in sneltreinvaart het leven van een voetballegende. Daar kreeg ik toen 3 stickers voor, het equivalent van een 10 + toendertijd.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom op yoors ben benieuwd
| 17:15 |
Leuk, ben benieuwd naar je schrijfsels. Ben je gaan volgen.
| 14:44 |
Klinkt roch prima
| 10:01 |
Hoi Panagiotis, welkom bij Yoors en veel plezier met bloggen hier!
| 04:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen