×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Post je post, doe je mee?

Post je post, doe je mee?


Deze pagina heb ik natuurlijk in eerste instantie gemaakt om mijn kaarten op te plaatsen.  Ik zal binnenkort nog een paar online zetten.  Maar wat moet ik met al die kaarten nadat ze klaar zijn? Nu bewaar ik ze in een doos tot ze misschien ooit eens van pas zullen komen.  Maar dat wil ik niet meer.  En daarom besloot ik een eigen initiatief te starten. Vandaag meer hierover. 

Post je post

Het idee is simpel.  Je hebt een verzameling kaarten, of misschien begin je wel net.  En je wilt iemand blij maken met één van die kaarten.  En misschien vind je het zelf ook wel leuk om kaarten te ontvangen.  Hoeft niet, mag wel.  Wat je dan doet is het volgende.  Laat even en reactie achter onder dit bericht dat je interesse hebt of stuur mij een privé berichtje met je mail adres. Ik zal dan als ik je mail adres heb een formuliertje naar je toesturen waar je enkele gegevens over jezelf op kunt invullen met uiteraard een uitleg erbij wat de bedoeling is. 

Verzenden van post gaat via Postnl en je bepaald zelf hoe vaak je mee wilt doen en wanneer.  Ik zal zo nu en dan een nieuwsbrief naar iedereen rondsturen met eventuele reacties, nieuwtjes, tips en challenges.

Doe jij mee? Want geef nou toe, post ontvangen is toch leuk?
enigma
Mooi gedaan, erg persoonlijk zo. Als je nog ideetjes wilt voor een persoonlijke verjaardagswens , neem dan even een kijkje op : https://yoo.rs/enigma/blog/tips-voor-originele-en-vooral-persoonlijke-verjaardagswensen-1516723352.html?Ysid=35575
03-02-2018 11:38
03-02-2018 11:38 • Reageer
An
Mooi gedaan hoor ,,,ik doe al aan zoveel mee mischien een andere keer groetjes an creatief
01-06-2017 09:14
01-06-2017 09:14 • Reageer
Jolijn
Doe mee aan snailmaillen! Daar is echt een community voor :) Of schrijf je in voor WriteForLyme!
19-05-2017 00:09
19-05-2017 00:09 • Reageer