Personal | Kiloknaller update

Personal | Kiloknaller update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo nu en dan houd ik je via mijn artikelen op de hoogte van mijn strijd tegen de kilo's. In mijn laatste artikel vertelde ik je dat ik inmiddels 12,5 kg kwijt was. Hoe gaat het nu met me? Hoe ben ik de vakantie doorgekomen? Ik vertel het je in deze nieuwe update.


De strijd

De strijd tegen de kilo's is nog altijd bezig. Hij gaat niet meer zo hard als in het begin, maar goed, het moet natuurlijk ook niet te makkelijk gaan. Want dat is ook niet leuk als het verlies van kilo's je aan komt waaien. Dus nee, ik moet er zeker wat voor doen. Een avondje uit eten betekent in de regel dat ik weer wat bijgekomen ben, maar ik weet dat als ik daarna weer "normaal" eet zoals ik normaal doe, dat het extra gewicht wat ik ben aangekomen er ook wel weer snel afgaat.


Vakantie

De vakantie vind ik altijd wel een wat spannendere periode, want ja, dan laat je toch de teugels wat makkelijker vieren en let je toch wat minder streng op als normaal. Ik schreef eerder al dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad en ja, daar heb ik dus de teugels ook wat meer losgelaten. Met enige regelmaat werd er een zak chips open getrokken of een pakje Tuc koekjes. Gewoon gezellig als we 's avonds met zijn tweetjes in de voortent zaten. En ja, de Radlers (zowel met als zonder alcohol) gingen er goed in. Wel één per avond, maar toch.


En toch...

En toch viel het me eerlijk gezegd mee. Na de vakantie bleek dat ik "slechts" 2,5 kg bijgekomen was. Terwijl ik normaal altijd makkelijk het dubbele of meer bij kwam. Dus ik mag eigenlijk niet klagen. Nou is het natuurlijk ook zo dat we wel veel gelopen hebben en toch eigenlijk altijd wel bezig waren. En dus waren we altijd wel in beweging. Dus ik denk dat dat ook zeker wel heeft bijgedragen. Inmiddels zijn die 2,5 kg er weer af (en nog een klein beetje extra) en ga ik dus weer verder. Sterker nog, ik zit inmiddels al dicht in de buurt van de -15 kg!!!


Laat jij in de vakantie ook de teugels altijd extra los? Of houd je je streng aan je normale eetpatronen? Laat het me weten in een reactie!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooie blog, ik wens je nog veel succes!
| 18:01 |
Natuurlijk mag je in de vakantie genieten! Daar is het toch ook vakantie voor ;)
| 13:17 |
Zo je bent goed bezig .ik heb er echt problemen mee .
| 23:28 |
Als ik in Nederland ben dan eet ik meer dan hier maar ik probeer wel een beetje op te passen ;)
| 17:04 |
Wat fijn dat je nu maar 2,5 kg bent bijgekomen. Die zijn er ook vast wel weer snel vanaf! :)
| 15:55 |
Goed van je succes verder
| 21:24 |
Respect voor jou! ZOVEEL kilo's kwijt is heel erg knap!

In de vakantie laat ik het gaan. Thuis gaan we weer gezond doen. (niet altijd hoor, anders is het leven zo saai).

Als ik kilo's kwijt wil dan ga ik niet een dieet volgen. Ik doe het door normaal te eten met ietwat kleinere porties.

| 21:47 |
Knap van je. Logisch dat je in de vakantie de teugels wat laat vieren. Maakt toch niet uit. Doe ik ook. -15 kg is best al veel hoor. Succes...
| 18:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen