Haatsjie! Haa... Haa... Haatsalie

Haatsjie! Haa... Haa... Haatsalie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daarstraks een blog geschreven over kruiden

Vandaar ik dit schrijf voor iedereen die last heeft van hooikoorts. 
Hopelijk kan ik jullie daarmee helpen. Of tenminste toch sommige van jullie :)


Arme mensen, die in de maand juni (of vroeger al) niet al hun aandacht kunnen concentreren op de zomerbloemen in volle bloei, of op midzomerzon! Arme mensen, die deze prachtige maand moeten doorbrengen met niesbuien, jeukende ogen en natte zakdoeken, allemaal gevolgen van hooikoorts.

 Voor deze arme mensen heb ik twee adviezen:

- Plant in uw tuin wat salie.

- Sla een goede voorraad kersen in.

 Wie geregeld thee drinkt, getrokken uit salie, zal beter tegen die vervelende hooikoorts kunnen.

En ook kersen staan al heel lang bekend om hun gunstige uitwerking tegen deze zomerkwaal. Eet er dus zoveel van als je maag verdragen kan. Een smakelijker geneesmiddel zul je niet gauw vinden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb het gedeeld!
| 09:24 |
Dank u xxx
| 10:59 |
Wat een fijne tips! Ik heb zelf geen hooikoorts meer. Tijdens de zwangerschap van mijn zoon is het weggebleven en nooit meer teruggekomen! Ik ken mensen in mijn directe omgeving die hooikoorts hebben. Ik zal het hen doorgeven!
| 09:20 |
Wow ja kan hé, bloed keert ook om de 8 jaar, mijn broer is zowat voor vanalles allergisch,, komt op en af met de jaren,
| 11:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen