Zalige dag

Zalige dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een weertje vandaag, heerlijk hé, iedereen geniet ervan, ik ben zelfs wat verbrand. Vandaag heb ik een dagje met Amber en Tonia doorgebracht in de manege. Mijn dochter heeft een shetlandpony waar ze grondwerk mee doet, ben je benieuwd klik dan HIER en je komt op de Facebook pagina van haar 'tonia, my little soulmate forever ღ'. Ze is er heel wat uurtjes mee bezig en ik trek dan meestal zondags de foto's en nu met zo'n weer zalig gewoon, ben je benieuwd naar mijn FB-pagina waar ik mijn foto's opzet, ook de bewerkte wat ik heel graag doe, dus nu weet je weer een passie en een hobby van mij, klik dan HIER en je komt op mijn FB-pagina.

Vandaag is Tonia ook geschoren, en wat was ze weer flink, ze was heel braaf en genoot er stiekem van.

En trouwens met de fiets vandaag naar Tonia en daarna terug, was weer goed voor mijn fysiek, tien km hebben we vandaag gefietst. En het was plezant zenne.  Geniet hieronder van de foto's... en op mijn FB pagina zijn nog meer leuke foto's van vandaagBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh wat is ze kaal na het scheren.
Haar kunstjes doet ze goed.
| 22:34 |
Kaal, mooi gewoon hahaha, ze is heel goed in leren en begrijpen...
| 07:45 |
Wat ziet ze er anders uit eens ze geschoren is, haha!
| 23:14 |
Ja ik vind ze schitterend, ook met haar ze (als het kouder wordt dan) Maar zo is ze van kleur ook helemaal anders :)
| 11:58 |
Mooi dier. En ze doet zelfs kunstjes :)
| 21:42 |
Ja ze doet grondwerk (naturalhorsemanship) leuk hoor :)
| 21:47 |
Wat een gaaf paardje ook
| 20:37 |
Ja Tonia is echt schitterend, maar vergis je niet ze is de baas hoor, en voor men dochter doet ze alles maar een ander, vergeet dat maar
| 20:38 |
Dat hoor je vaker klopt
| 20:54 |
Ja klein maar dapper :)
| 21:00 |
Wat een mooie foto's.
| 20:31 |
Dank u :)
| 20:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen