Kersthangers van hout

Kersthangers van hout


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben begonnen met het zagen van een aantal blokjes hout.Die heb ik vervolgens beplakt met diversen soorten papier met modge podge.Daarna met sjablonen de letters erop.Lintje eraan geplakt.Sommige nog extra gedecoreerd met houten popjes,die ik uit de winkel heb.En zo zijn ze klaar om aan de deur of in de boom te hangen:)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi
| 20:31 |
Dank je!
| 20:44 |
Super leuk gedaan zeg..
| 18:55 |
Bedankt!
| 19:17 |
Mooie post geworden complimenten.
| 18:42 |
Dankje,ik denk dat ik nu een beetje door heb hoe het werkt hahaha.
| 18:49 |
Gelukkig !
| 20:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen