Gedeelde smart is halve smart

Gedeelde smart is halve smart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tenminste, zo luid het spreekwoord toch? Zo iets, ongeveer, plus minus, denk het wel!

Nou, ik deel ook wel eens iets en dan heb ik een hele smart en zij geen smart! En nee, dat gaat niet over dat autootje, maar over de laptop, die dochter lief nu mee heeft naar school en ik dus nu niet kan gebruiken. Ik heb smart en jij bijna medelijden… *grijnzzz*

Nu is het zo, dat ik hier twee accounts al had lopen, 1 op chrome en 1 op windows. Dat gaat super en ik hoef niet steeds opnieuw in te loggen en dus te onthouden wat ook alweer mijn wachtwoord was of is.

Maar nu heb ik nog een derde account en dus was het handig om mijn tweede laptop er bij te pakken en daarmee het derde account op te zetten. Tja… Moet die wel thuis zijn en niet met de kleine meid mee naar school wezen! Het wordt tijd dat ze een eigen laptop krijgt, nog een week of 7 geduld, dan krijgt ze er ook 1.

Kan ik eindelijk weer doen wat ik zo graag doe:

Zinnige en onzinnige verhalen en woorden tikken op het toetsenbord!

Daarnaast heb ik meestal wel een scherm open staan op de kustwacht of iets dergelijks. Schepen volgen doe ik ook nog steeds graag en soms staat hij gewoon op één of andere cam, die gericht is op zee of op een haven of zo. Het blijft leuk om bootjes te bekijken.

En natuurlijk bouw ik, of verbouw ik nog wel eens wat websites. Dat hoop ik vanmiddag ook nog even te doen, want heb nog wat dingen die gewijzigd moeten worden op een site van een vriend, die ik in zijn geheel heb opgebouwd. Ach ja, zo kom je de dagen wel door.

Heb een fijne dag!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat derde account, fijn dat Henk Jan voor je koos, top
| 00:07 |
Zeker weten, dankbaar! Sprak gisteren je broer nog, gezellig/aangenaam/nuttig gesprek gehad.
| 09:43 |
Fijn te horen, t aangename en dat wat van belang is gaan dan helemaal samen, fijn
| 12:52 |
Dat zijn de charmes van een jonge vrouw in wording. 😏 Gezellig blogje en grappige intro.
| 19:29 |
Ja ja, dat zal wel weer en ik ben er gezegend mee! Dank je wel!
| 21:47 |
Je hebt de zelfde hobby als ik namelijk bootjes kijken. Heerlijk aan de waterkant 
| 22:06 |
Ik heb er zelf nu nog 1, maar die gaat waarschijnlijk in de verkoop. 
| 23:39 |
Ik zie dat je van Dewaputra de oplossing al hebt gehad, gewoon een (stel) extra browser(s)
| 20:11 |
Mijn lappie is niet blij met de vele programma's, heb al een externe schijf er aangeknoopt 😂
| 21:28 |
De tip die ik wilde geven heb je al van Dewaputra gehad ;-)
| 14:05 |
Tja... zie mijn reactie bij hem dan maar 😂
| 15:38 |
Ideetje, misschien Opera of Firefox als derde browser installeren, en daar je derde Yoors account op draaiem. Dan heb je geen tweede laptop nodig.
| 13:59 |
Tja, zou een optie zijn, totdat de laptop gaat ageren omdat die al zo vol staat, heb al een extra externe harde schijf ook...
| 15:37 |
Ben stiekem wel benieuwd naar vooral de onzinnige verhalen 😉 Nog een week of 7 wachten dus.......
| 13:45 |
Haha, doos!
| 15:36 |
Je kent me toch 😜
| 15:38 |
We hebben een band 😉😏
| 15:39 |
Zoiets ja hahaha
| 15:39 |
👍
| 15:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen