×

Yoors


Inloggen
×

YoorsGedeelde smart is halve smart

Gedeelde smart is halve smart


Tenminste, zo luid het spreekwoord toch? Zo iets, ongeveer, plus minus, denk het wel!

Nou, ik deel ook wel eens iets en dan heb ik een hele smart en zij geen smart! En nee, dat gaat niet over dat autootje, maar over de laptop, die dochter lief nu mee heeft naar school en ik dus nu niet kan gebruiken. Ik heb smart en jij bijna medelijden… *grijnzzz*

Nu is het zo, dat ik hier twee accounts al had lopen, 1 op chrome en 1 op windows. Dat gaat super en ik hoef niet steeds opnieuw in te loggen en dus te onthouden wat ook alweer mijn wachtwoord was of is.

Maar nu heb ik nog een derde account en dus was het handig om mijn tweede laptop er bij te pakken en daarmee het derde account op te zetten. Tja… Moet die wel thuis zijn en niet met de kleine meid mee naar school wezen! Het wordt tijd dat ze een eigen laptop krijgt, nog een week of 7 geduld, dan krijgt ze er ook 1.

Kan ik eindelijk weer doen wat ik zo graag doe:

Zinnige en onzinnige verhalen en woorden tikken op het toetsenbord!

Daarnaast heb ik meestal wel een scherm open staan op de kustwacht of iets dergelijks. Schepen volgen doe ik ook nog steeds graag en soms staat hij gewoon op één of andere cam, die gericht is op zee of op een haven of zo. Het blijft leuk om bootjes te bekijken.

En natuurlijk bouw ik, of verbouw ik nog wel eens wat websites. Dat hoop ik vanmiddag ook nog even te doen, want heb nog wat dingen die gewijzigd moeten worden op een site van een vriend, die ik in zijn geheel heb opgebouwd. Ach ja, zo kom je de dagen wel door.

Heb een fijne dag!