Langs de kant van de lijn...

Langs de kant van de lijn...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik weet niet aan welke kant van de lijn jij zit, maar ik heb wel eens het idee dat het de verkeerde kant van de lijn is. Of ik nu op de reservebank zit, of in het veld sta te spelen, het lijkt erop dat ik eeuwig en altijd aan de verkeerde kant van de lijn zit of loop!

Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom. Wil ik eens iets, heeft de tegenpartij ineens weer andere gedachten! Wil ik iets niet, wordt ik ineens opgesteld door de coach en moet ik dus wel presteren. Man, man, waarom wordt er aan mijn nou nooit iets gevraagd?

En soms probeer ik gewoon wat hoor. Dan sta ik aan de zijlijn van het veld me op te warmen, om daarna te knallen in het veld. De adrenaline giert door het lichaam en het zweet breekt me dan toch al aan. Klaar om het veld in te gaan, te strijden met ‘bloed, zweet en tranen’.

Maar ach, het lijkt dan net op het huwelijk:

Meestal beland ik als vanzelf op de reservebank!

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De reservebank zit soms ook fijn! ;-)
| 23:10 |
Dat zeker ;-)
| 23:26 |
Wat een leuke blog!
| 11:55 |
Dank je wel!
| 11:57 |
Maar goed dat die reserve bank er dus is hahaha
| 18:38 |
Nou dat zeker, dat zeker ;-)
| 19:10 |
Hahahaha, grappig dit!
| 18:08 |
Dank je wel Kim.
| 18:35 |
Ja zo kan het gaan
| 16:59 |
Tja, het leven...
| 17:37 |
Ja, zo is het leven :-)
| 16:39 |
Ik dacht het ook ;-)
| 16:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen