Rolstoel toegankelijkheid mindervaliden strand Den Helder

Rolstoel toegankelijkheid mindervaliden strand Den Helder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weet ik veel!

Nu niet gelijk denken dat ik aan de buis gekluisterd ben voor Linda de Mol, daar kijken de dames 'uitgebreid' naar, ik met een schuin oog, gluur zo nu en dan even mee en beantwoord zo links en rechts een vraag.Evengoed mis ik natuurlijk heel veel en ben ik ook nog eens mijn mobiel kwijt aan dochter lief die wel mee wil spelen. Enfin, wat ik ook het doen ben...Tja, dat weet ik zelf eigenlijk ook niet zo goed!Informatie vergaren, dat wel. Heb een gedachte die zo even opkwam, nadat ik eerder even op de site van Wheelchairmafia zat te kijken.

Zo links en rechts maar eens wat informatie aangevraagd en gezocht naar de toegankelijkheid van mindervaliden op het strand van Julianadorp.Nou nou, wat een puzzel, maar nu WEET IK VEEL!

Ja echt waar, ik ben er achter gekomen, weliswaar na enig zoek en speurwerk, dat de strandpaviljoens toegankelijk zijn voor mindervaliden. Dat er wel een horde van een paar honderd meter door de duinen genomen moet worden, maar dan heb je ook wel wat. Je kunt een aardig eind het strand opkomen met een rolstoel en er is zelfs een 'Jutter' beschikbaar bij Strandrestaurant Paal 6 en bij Strandpaviljoen Zee van Tijd. Dat is een rolstoel met extra grote wielen om door het zand te kunnen rollen.
Maar of ik als mindervalide ook naar het toilet kan, dat kon ik dan even niet vinden op de sites, trouwens ook niet of ik daar die rolstoel kan reserveren, want er word NIETS over vermeld op hun sites.

Voor de toegankelijkheid en voor de rolstoel moest ik even een omweg maken op het wereld wijde web, om er zodoende achter te komen dat ze daar wel beschikbaar zouden moeten zijn.
Misschien moest ik er dan toch maar eens een kijkje gaan nemen ;-)

Enfin, een leerzame avond 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben bezig met een lijst dus als iemand actuele informatie heeft...
docs.google.com/spreadsheets/d/1XiiTIB1VAl30xD8BEbatC5_dnp5AQEuijljcmGUVrHc/edit?pli=1#gid=1943308032
| 18:58 |
Goed bezig! Ik kan je helaas niet helpen aan actuele informatie.
| 21:47 |
Een paar jaar geleden ben ik eens met een bewoonster en haar dochter mee naar zee geweest. Daar konden we een mooie jutter gebruiken en er was ook een invalide toilet. De jutter was prima te duwen door de grote wielen vooral als je over het natte zand reed. Echt een uitkomst.
| 14:44 |
En bij loszand ook te doen?
| 14:45 |
Dan is het wat zwaarder, maar voor mij nog goed te doen. Ik ben maar 1.61 en niet zo'n krachtpatser.
| 15:53 |
Precies! Dat dus. Ik heb een ander idee wat ik aan de wethouder wil voorleggen. Maar dat houdt ik nog even in het midden, ik weet niet wat hij gaat doen. Hoop met een maand wel uitsluitsel van hem te hebben en daarna het gesprek aan te gaan.
| 15:59 |
www.eelkedroomt.nl, een schat aan informatie over toegankelijkheid!
| 11:25 |
Thanks, ik heb die site al eens bekeken. Zal nog eens verder kijken op die site.
| 12:55 |
Het is treurig gesteld met de toegankelijkheid en met de informatievoorziening
maar als je erboven op blijft zitten krijg je toch wat voor elkaar lees ik hieronder ! Goed van jou en fijn dat een wethouder verder wil kijken !
| 16:47 |
Nu hopen dat deze wethouder blijft zitten op zijn post ;-)
| 18:10 |
Er is nog een lange weg te gaan met informatie en toegankelijkheid.
| 00:27 |
Zeker weten, vandaar dat ik gelijk maar even de wethouder een mail heb gestuurd ;-)
| 00:39 |
Hoop dat je alle info compleet krijgt en in de lente van het strand eens mag genieten
| 22:48 |
Dat hoop ik ook ;-)
| 22:59 |
Wel goed dat deze rolstoelen te leen zijn, maar zou wel fijn zijn als je inderdaad wist hoe en waar je die kunt reserveren ;) Leuk kleurtje deze wel haha
| 22:45 |
Nou echt een mooi kleurtje hahaha
Ik ben met wat anders bezig, had al even contact gehad met de wethouder en ben even op onderzoek uitgegaan. Na de verkiezingen (en als hij deze portefeuille houdt), neemt hij contact met me op om verdere onderzoeken te doen en het gesprek aan te gaan.
| 22:58 |
Ah zo ;)
| 07:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen