×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTot overmaat van ramp

Tot overmaat van ramp


En dan gaat, tot overmaat van ramp, de stuurbekrachtiging van onze immer betrouwbare bus kapot...

Uitgerekend op het meest slechte moment, komt alle ellende in drievoud. De vrouw die met pijnstillers de dag probeert te overleven en morgen ochtend naar chirurgie moet voor een intake gesprek om zsm geopereerd te worden. Vermoeidheid die bij mij nu toe begint te slaan en mijn gezondheid die nu echt een knauw te verduren krijgt (ik ben zo verschrikkelijk moe, dat ik slecht slaap en redelijk mijn pijngrens weer aan het bereiken ben) en dan tot overmaat van ramp de stuurbekrachtiging van de bus kapot gaat!

Het kan niet slechter uitkomen!!!

Nee, ik ga niet vloeken, niet schelden, maar de tranen springen nu wel even in mijn ogen. Net nu, juist nu, nu we het absoluut niet kunnen gebruiken, niet wat betreft gezondheid en zeker ook financieel niet...

Waarschijnlijk de leiding die doorgeroest dan wel gescheurd is. Gelukkig niet de pomp zelf, die heeft de ANWB hopelijk kunnen besparen door de aandrijving van de pomp door te knippen en zonder bekrachtiging naar de garage te rijden. Zelf durfde ik het niet aan, dus heeft hij met onze bus gereden en heb ik met de bus van de ANWB mogen rijden. Dus super geholpen door hem, maar nu dus wel even shakkie shakkie op de bank en tranen in mijn ogen...

Klotezooi!!!

Sorry, moest het even kwijt...