15 vragen, 15 dagen: Dag 1

15 vragen, 15 dagen: Dag 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Blogchallenges zijn tegenwoordig heel hip om te doen, maar het is vaak veel van hetzelfde. Ik heb nu zelf een challenge gemaakt en elke dag beantwoord ik een nieuwe vraag.

Voel je vrij om mee te doen! Je kunt de onderstaande foto gewoon opslaan en vervolgens zelf invoegen. Gebruik de tag '15vragen 15dagen' en ik kom zeker bij je kijken! Je mag natuurlijk ook gewoon in de comments reageren als je dat liever doet. Jouw feestje!

Oké, daar gaan we.

1. Puppy's of kittens?

Kittens!

Dit was best een moeilijke vraag voor me, ondanks dat ik er zelf mee ben gekomen. Vroeger had ik zonder te twijfelen "puppy's" gezegd, want ik dacht altijd dat ik een hondenmens was. Tot het moment dat ik zelf twee katten kreeg; nu blijkt dat ik gewoon een gek kattenvrouwtje ben. Mijn katten zijn mijn kinderen (ja, ik ben er zo één) en ik ben dol op ze. Op dag 15 vertel ik meer over mijn katten, dus stay tuned!
Ik ben absoluut dol op puppy's, want vrijwel alle babydiertjes zijn schattig, maar de kittens winnen het vandaag.

Wat is jouw antwoord? Ben jij pro puppy's of pro kittens?

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke 'challenge'! Misschien een tip: zet een linkje naar de andere blogs van deze challenge onderaan je blog, ik wil namelijk graag de rest lezen maar daarvoor moet ik door jouw profiel gaan scrollen ;)
| 16:54 |
Ja, ik was in het begin nog niet zo handig, maar ik zal ze zeker eens aanpassen, dank voor de tip!
| 16:56 |
dat is heel graag gedaan :)
| 16:59 |
Katten, zonder twijfel.
Dat zie je ook wel aan mijn blog, ben enorm dol op katten!
| 12:36 |
Erg leuk!
Ik zal zelf voor puppys gaan. Ben niet een katten/poezen persoon
| 11:52 |
Dat dacht ik dus ook altijd! :D
| 13:42 |
Leuk! Heb je plaatje opgeslagen en ga er binnenkort ook mee beginnen!
| 09:49 |
Leuk! Ik ben benieuwd :D
| 12:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen