×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
15 vragen, 15 dagen: Dag 12

15 vragen, 15 dagen: Dag 12


12. Wat is een gerecht dat je moeder het beste maakt?

Kip kerrie

Hoe hard ik mijn best ook doe en hoe nauwkeurig ik het recept ook volg, het smaakt nooit precies zoals die van mijn moeder. Ik bel haar zelfs op om vragen te stellen en de laatste keer gebruikte ik Facetime om haar te laten kijken of mijn saus dik genoeg was. Hij was heerlijk, maar nog steeds niet zo lekker als zij het maakt.

Bami

Ik heb laatst voor het eerst zelf bami gemaakt. Ik ben 27 en ik stond in de supermarkt met mijn moeder te bellen welke groenten ik erin kon gooien. Ik ben dát meisje! Maar dat is helemaal niet erg, want als je nooit wat vraagt, leer je ook nooit. Nu ik een bami-ervaring rijker ben en het beter deed dan de eerste keer, ben ik er toch achter dat mijn moeder iets erbij doet tijdens het koken dat ik niet doe. Ik denk dat het liefde is, want ik heb een hekel aan koken. Ik vind het wel fijn als het gelukt is, maar het koken zelf is voor mij absoluut niet leuk.


Vrienden Uitnodigen

Ben je nog geen lid van Yoors en wil je dat wel worden? Klik dan hieronder.


Welk gerecht kan jouw (stief/pleeg)moeder/vader/zus/broer/familielid heel lekker maken? En is het jou wel eens gelukt om het net zo lekker te krijgen?