15 vragen, 15 dagen: Dag 2

15 vragen, 15 dagen: Dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2. Wat is je favoriete bordspel en waarom?

Mens erger je niet!

Dit is een irritant spel, dat klopt, het heeft die naam niet voor niets. Maar vroeger speelde ik dit met mijn oma en ze had het nooit toegegeven, ik heb een vermoeden dat ze me altijd liet winnen.
We speelden het vaak samen, op de camping of gewoon thuis. Oma was altijd de zwarte pionnetjes, maar ik weet niet meer welke kleur ik altijd was. Waarschijnlijk blauw of rood, ik was nooit zo dol op geel. Soms speelden we een dubbelspel, met twee kleuren pionnen. We speelden bijna altijd op de normale kant van het spel, heel soms draaiden we het bord om en speelden het andere bord.
Na haar overlijden speelde ik het wel eens met mijn zus of mijn moeder, maar omdat zij me niet lieten winnen, was het nooit zo leuk als met mijn oma.

                            Bord A                               Bord B

Wat is jouw favoriete bordspel?

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijn favo spel is monopoly
| 09:27 |
Daar heb ik ook even over getwijfeld! Ik speel nog best vaak Monopoly, maar dan online op de Xbox. Zo voorkom je dat borden en huisjes door de kamer vliegen.. ;) maar ik had toch mooiere herinneringen aan Mens erger je niet.
| 13:43 |
Dat is niet echt een bordspel maar domino, die ik altijd met mijn opa deed.
| 19:56 |
Ik snap echt geen snars van domino :D ik gebruikte de steentjes meer als poppetjes en om Domino Day na te spelen dan iets anders.
| 20:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen