×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
15 vragen, 15 dagen: Dag 5

15 vragen, 15 dagen: Dag 5


Je wint 10 miljoen, belastingvrij. Wat doe je ermee?

Mijn rijbewijs halen
Ik loop tegen de 30 en ik kan nog steeds niet autorijden. Dit heeft niet te maken met niet willen, maar vooral met het niet kunnen betalen. Ik heb telkens andere prioriteiten of noodgevallen en het is er nog niet van gekomen.

Een auto kopen
Ik heb tenslotte net mijn rijbewijs gehaald in dit universum, dus dat moet gevierd worden met een auto! Vroeger wilde ik altijd een Smart, maar ik denk dat een leuke Citroën of Volkswagen me goed zou staan. Ik hoef geen heel dure auto, als het maar rijdt.
Ik droomde ooit dat ik een supergave parkeermove maakte met een rode Volkswagen Golf, sindsdien wil ik die het liefst hebben, maar volgens mij zit er op het model dat ik wil geen stuurbekrachtiging, dus helaas.

Verhuizen
Ik hou van het huis waar ik nu woon. Het is veel te klein en het ligt in een zeer slechte buurt, maar toch hou ik van dit huis. Het is mijn eerste eigen woning, dus dat zal altijd speciaal zijn. Maar als ik 10 miljoen win, blijf ik hier natuurlijk niet wonen. Dan koop ik een mooi huisje met een tuin waar mijn katten lekker op jacht kunnen gaan en richt ik mijn huis in naar mijn eigen smaak, met mijn eigen meubels en niet met wat ik van anderen heb gekregen.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel dankbaar voor alle meubels die ik gekregen heb van anderen, maar het meeste is gewoon mijn stijl niet.

Tornado jagen
Sinds ik als klein meisje de film "Twister" zag, ben ik al verliefd op tornado's. Ik weet dat ze vreselijk gevaarlijk zijn en een pad van destructie achterlaten, maar man, wat zou ik er graag eentje willen zien.
Er zijn een soort van tours in de VS die je een week meenemen op jacht, maar dat is potdorie een duur grapje. Zeker als je aan het einde van de week geen tornado's hebt gezien, want er is geen garantie.

Een bedrag aan familie en vrienden geven
Ik ken een paar mensen die het nooit zo breed hebben, maar wel heel gul zijn naar andere mensen. Deze mensen verdienen een extraatje. Ik heb het niet over miljoenen, maar wel genoeg om leuke dingen van te doen die ze normaal niet zouden kunnen doen. Ik heb al dit geld, waarom zou ik het in mijn eentje opmaken als ik er andere mensen ook heel gelukkig mee kan maken?

Een nieuwe computer, tv en een Nintendo 64 kopen
De laptop die ik nu heb, is soms tragisch langzaam en mijn tv is eigenlijk net niet groot genoeg; ik heb altijd mijn bril nodig om ondertiteling te lezen. Natuurlijk ligt dat ook aan mijn ogen, maar een grotere tv zou ook helpen.
Nintendo 64 is gewoon episch.

De rest zou ik op de bank zetten, zodat ik van de rente kan leven. Dit is natuurlijk een ideaalbeeld en waarschijnlijk niet heel realistisch, maar dat is deze hele vraag toch niet, want hoe groot is de kans nou dat ik 10 miljoen belastingvrij win? Precies.
Oh, en ik zou waarschijnlijk meer sushi bestellen dan ik op kon. Want, sushi.

Wat zou jij doen met 10 miljoen?