Aircooled Winterfest Rosmalen || Foto's

Aircooled Winterfest Rosmalen || Foto's


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zijn mijn vriend en ik naar Aircooled Winterfest in Rosmalen geweest; een evenement met allemaal kevertjes en andere oldtimers die luchtgekoeld zijn. Hij had kaarten gewonnen en ik had een leuk hotel gevonden, dus hebben we er overnachting bij gedaan. Het was ontzettend gezellig. Ondanks het feit dat het mega druk was en ik het daar best wel moeilijk mee had.

Er was een hele variatie aan kevertjes; die waren tezamen met de busjes mijn favoriet.

Grappige kevertjes, zoals dit geelkleurig exemplaar wat verdrietig kijkt en dit blauw/witte Pepsi(!) Cola exemplaar.

Met aparte of gekleurde wielen of de doodgewone standaard wielen.

Cosmetisch gezien, afgeschreven, roestbakken.

Met- of zonder bestuurder

En in allerlei kleuren en maten...

 

Ook werd er die dag een mooie blauwe kever verloot. Mijn vriend en ik deden mee, maar hebben niet gewonnen. Niet dat we dat erg vonden, want we hadden het super gezellig. Hij had een leuke prijs gewonnen (poets pakket van Meguiar's) en ik had nog wat leuke spulletjes gevonden (een zout-en-peper-stelletje, een cakevorm in de vorm van een kevertje en een fotolijstje waar ik zelfs nog korting op kreeg). Volgend jaar gaan gewoon weer.  Wie weet winnen we dan de kever en is het net zo gezellig. :-DBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is dat elk jaar? In januari?
| 10:51 |
Volgens mij wel :)
| 17:46 |
Aha. Opgezocht, inderdaad!! Toegevoegd aan mijn overzicht met er op uit tips, onder het kopje Noord-Brabant:
yoo.rs/tipsvaningrid/blog/10-er-op-uit-tips-1491922954.html?Ysid=8138
| 17:51 |
Ah dankjewel! Je overzicht ziet er prachtig uit!
| 22:14 |
Bedankt!
| 07:53 |
Wat leuk om te zien! Alvast veel plezier voor volgend jaar. 🚐
| 13:10 |
Leuk om te zien al die oude Volkswagens mooie foto's en zeker doen volgende keer
| 20:24 |
Wat zijn er ook mooie exemplaren geweldig.
| 23:23 |
Oh Geweldige fotos ! :)
| 10:28 |
Ik woon ook in Rosmalen, maar heb er niks over gehoord. Nou ligt het Autotron ook een eindje van de bebouwde kom af...
Maar leuk dat het leuk was!
| 20:55 |
Klopt.. Het lag inderdaad een beetje afgelegen. Volgend jaar gaan we weer :D
| 20:57 |
Mooie foto´s van leuke auto´s. Fijn dat jullie genoten hebben.
| 20:51 |
Dankjewel!
| 20:55 |
Wat leuk om te zien en ik wist hier dus helemaal niks van af............. ik woon in Rosmalen haha, maar ja, lees ook geen reclame blaadjes. Hoop dat je volgend jaar die kever wint, dat zou toch zeker wel heel erg gaaf zijn ;)
| 20:47 |
Voordat mijn vriend erover begon, kende ik het ook niet ;-)
Het zou mooi zijn inderdaad... Wie weet :D
| 20:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen