Dit is voor iedereen die dacht dat ik het niet in me zou hebben;


Dit is een bericht waarin ik mijn frustraties uit richting iedereen die mij ooit heeft wijsgemaakt dat er niets van mij zou worden en dat ik het niet zou redden, of niet zou kunnen.  Slechte leerkrachten, neppe "vrienden" en andere mensen die mij hebben laten vallen, of mij gepest hebben.

Allereerst:

Ze hebben mij namelijk van alles wijsgemaakt wat niet waar is en wat ik wel heb geloofd. Door hen heb ik mij rot gevoeld.

 Ja ik heb het tegen jou; basisschool docente die mij praktisch uitkotste naar horen over mijn diagnose, niet in ingreep toen iedereen mij liet vallen en begon te pesten, ervoor gezorgd hebt dat mijn ouders een verkeerd advies kregen over welke school geschikt zou zijn over mij. 
En ik heb het ook tegen jou; middelbare school docent die zei dat ik zelf al het gepest over mijzelf heb afgeroepen. Door jou hebben al die mensen uit de brugklas mijn zelfvertrouwen, wat al bijna tot de grond toe was afgebroken, in de afgrond gestort. Door jou konden anderen mij non-stop  bestoken met opmerkingen, waardoor ik iedere dag huilend op de fiets naar huis ging. Dat ik mij schuldig voelde richting mijn ouders, dat ik als twaalfjarige depressief werd en tot mijn negentiende was.

Dat ik na een jaar pas naar een school kon die wel bij mij paste en dat mijn ouders in een hoop ellende hebben gezeten doordat ze dit voor mij probeerden te regelen. Ook heb ik het tegen jullie; pestkoppen. Jarenlang heb ik me lelijk gevoeld door de opmerkingen die jullie gemaakt hebben en soms heb ik het er nog steeds moeilijk mee.
En jullie kunnen hier al helemaal niet aan ontbreken; jobcoaches en mentoren die hebben gezegd dat ik mijn droombaan op mijn buik kon schrijven en dat ik maar beter iets anders kon leren.
Jullie hebben, met z'n allen, mijn leven onnodig tot een nog moeilijker iets gemaakt.Ik zal jullie namelijk eens wat vertellen. Het is mij WEL gelukt en jullie kunnen me allemaal wat. Als jullie nu konden zien wat ik allemaal bereikt heb in mijn leven, nadat jullie mij tot de grond toe hebben afgebroken, zouden jullie alles terugnemen wat jullie aan negativiteit hebben gezegd. Want ja, pestkoppen, jullie hebben vreselijke dingen over mij gezegd. Ik was geen echte vrouw vanwege mijn onderontwikkelde vrouwelijke vormen, ik zou lelijk zijn en nooit een leuke vriend vinden. Gefeliciteerd, want met die eerste opmerking heb ik het soms nog moeilijk. De schade, die de tweede opmerking heeft aangericht, begint te verdwijnen. Dit heeft tijd nodig, maar het gaat steeds beter. De laatste opmerking kan ik echter helemaal ontkrachten; ik heb de liefste man ooit gevonden, we zijn verloofd en hij houdt van mij zoals ik ben - suckitup! En ja, basisschool docente, mijn diagnose heeft mijn leven voor langere tijd getekend, maar dat doet het nu steeds minder.

 Ook heb ik veel van jullie geleerd. Namelijk dat jullie niet zo betrouwbaar zijn als jullie je voordoen. Jullie hebben mij geleerd dat je best om advies kan vragen,  dat ik daar in mee kan gaan, maar altijd scherp moet blijven en zelf moet blijven nadenken. Dat je moet doen waar je - je goed bij voelt. Ook als dat betekent dat openbaar speciaal onderwijs beter past dan een christelijke middelbare school.

Mentoren en jobcoaches die hebben gezegd dat ik moeilijk plaatsbaar was en dat ik mogelijk maar iets moest gaan doen wat ik niet wilde; jullie kunnen me wat! Inmiddels heb ik, na mislukte proefplaatsingen - onder andere geregeld door jullie - en wat afwijzingen, een goede baan gevonden.
Ze hebben zelfs het woord 'jaar' laten vallen toen ze met mij mogelijkheden qua contract doornamen. Had ik deze baan zomaar gekregen als ik moeilijk plaatsbaar was? Dacht het even niet!
Verder ben ik al langere tijd niet meer depressief, dus ik heb de medicijnen en therapieën niet meer nodig. Ik red me prima! Ook volg ik rijlessen en ben ik onderweg naar het behalen van mijn rijbewijs; hoezo ik ben niet zelfstandig! Daarbij zijn mijn verloofde en ik druk bezig met het plannen van onze trouwdag. Ook zoeken we naar een geschikt huis; hoezo ik zou nooit gelukkig worden?! HAHAHA, wat een grap. 


                                                                 Y'ALL CAN SUCK IT UP!


                                                                                  Wat een opluchting dat ik dit kwijt kon. Thanks, Yoors :-)