Een deel van mijn onzekerheid is weg: ik heb een baan.

Een deel van mijn onzekerheid is weg: ik heb een baan.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Langere tijd baalde ik ervan; van proefplaatsing naar proefplaatsing, zonder enige vastigheid of zekerheid. Men vond het fijn om voor twee maanden een goedkope arbeidskracht te hebben, geen reiskosten te betalen en me aan het eind van de proeftijd weer uit te zwaaien. Tot ik bij het bedrijf kwam waar ik momenteel ben. 
Per toeval trof ik de vacature aan. Het was een totaal andere plek als het soort plek waar ik voorheen werkte; een laboratorium. Het werk leek, als ik de vacature moest geloven, niet heel moeilijk of uitdagend. Nu ik er echter twee maanden proef  gedraaid heb, denk ik daar wel anders over; iedere dag leer ik nieuwe dingen. 
Ik heb tijdje in onzekerheid gezeten, daar dikwijls van gebaald, angsten gehad of ik wel goed genoeg was, maar vandaag is daar een eind aan gekomen. 
Nog voor de pauze leek het gigantisch onzeker. Er was nog niets bekend over of ik kon blijven of niet, terwijl mijn proeftijd deze zaterdag al af zou lopen. Gezien mijn lichtelijk pessimistische denkwijze, ging ik niet gelijk van iets positiefs uit en wachtte ik af. Op het moment dat ik dacht dat ik mijn badge in zou moeten leveren, werd bekend gemaakt dat ik "er gewoon bij hoorde" en mocht blijven. Bij dezen heb ik dus een baan!
En als kers op de taart ga ik morgen naar de kaakchirurg. Het klinkt misschien raar, maar ik verheug me er op. Al weken loop ik met kiespijn en sinds afgelopen vrijdag is het ondraaglijk. Dus, hoe mooi kan het zijn; ik heb een baan, ik zal van mijn kiespijn verlost worden en het weer buiten is prachtig!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn voor je!
| 09:49 |
heel veel succes
| 22:37 |
Heel erg goed !
| 22:05 |
Super fijn voor U. Ik hoop dat U het daar erg leuk blijft vinden :)
| 21:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen