×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Een deel van mijn onzekerheid is weg: ik heb een baan.

Een deel van mijn onzekerheid is weg: ik heb een baan.


Langere tijd baalde ik ervan; van proefplaatsing naar proefplaatsing, zonder enige vastigheid of zekerheid. Men vond het fijn om voor twee maanden een goedkope arbeidskracht te hebben, geen reiskosten te betalen en me aan het eind van de proeftijd weer uit te zwaaien. Tot ik bij het bedrijf kwam waar ik momenteel ben. 
Per toeval trof ik de vacature aan. Het was een totaal andere plek als het soort plek waar ik voorheen werkte; een laboratorium. Het werk leek, als ik de vacature moest geloven, niet heel moeilijk of uitdagend. Nu ik er echter twee maanden proef  gedraaid heb, denk ik daar wel anders over; iedere dag leer ik nieuwe dingen. 
Ik heb tijdje in onzekerheid gezeten, daar dikwijls van gebaald, angsten gehad of ik wel goed genoeg was, maar vandaag is daar een eind aan gekomen. 
Nog voor de pauze leek het gigantisch onzeker. Er was nog niets bekend over of ik kon blijven of niet, terwijl mijn proeftijd deze zaterdag al af zou lopen. Gezien mijn lichtelijk pessimistische denkwijze, ging ik niet gelijk van iets positiefs uit en wachtte ik af. Op het moment dat ik dacht dat ik mijn badge in zou moeten leveren, werd bekend gemaakt dat ik "er gewoon bij hoorde" en mocht blijven. Bij dezen heb ik dus een baan!
En als kers op de taart ga ik morgen naar de kaakchirurg. Het klinkt misschien raar, maar ik verheug me er op. Al weken loop ik met kiespijn en sinds afgelopen vrijdag is het ondraaglijk. Dus, hoe mooi kan het zijn; ik heb een baan, ik zal van mijn kiespijn verlost worden en het weer buiten is prachtig!
_PetitCorbeau_
Wat fijn voor je!
01-06-2017 09:49
01-06-2017 09:49 • Reageer
frieke
heel veel succes
31-05-2017 22:37
31-05-2017 22:37 • Reageer
Lifestyle Blogster
Heel erg goed !
31-05-2017 22:05
31-05-2017 22:05 • Reageer
My story
Super fijn voor U. Ik hoop dat U het daar erg leuk blijft vinden :)
31-05-2017 21:54
31-05-2017 21:54 • Reageer