Erieka, huisdieren en fotografie

Erieka, huisdieren en fotografie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn passie voor fotografie begon al enkele jaren geleden. Mijn zus had een camera en dat vond ik ontzettend interessant. Het duurde dan ook niet lang voordat ik wist wat ik toen op mijn eerstvolgende verjaardag zou vragen; een camera. Het was een kleine compactcamera. Deze camera had ik enkele jaren voordat ik aan mijn volgende uitdaging begon; een spiegelreflexcamera. 

Het fotograferen van huisdieren begon ik meer en meer te doen, doordat ik zoveel mogelijk herinneringen vast wilde leggen op foto's. Dit kon ik niet bij mijn eerste kat, omdat ik toen niet over een camera beschikte en überhaupt te jong was om goed met een camera om te kunnen gaan. Het feit dat dieren veel voor je kunnen betekenen, ze kwetsbaar zijn en ik zoveel mogelijk herinnering aan ze wilde, maakte dat ik meer en meer ging fotograferen. 

“A good snapshot keeps a moment from running away.” 

― Eudora WeltyBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
keep it up ;-)
| 19:45 |
En je bent er ontzettend goed in geworden :)
| 22:34 |
Super mooie fotos
| 14:38 |
Heel knap gedaan!
| 13:55 |
Mooie foto's en mooie combinatie!
| 09:49 |
Jij maakt echt zulke mooie foto's, ik ben gewoon jaloers op jouw fotografiekunsten. Leuk om zo eens een blog erover te lezen :)
| 08:29 |
Dankjewel ;3

Om dit te doen heb ik eigenlijk vooral veel zelf geoefend. Toen ik de camera had heb ik de instructieboekjes gelijk aan de kant gegooid en ben ik zelf gaan oefenen ;3
| 08:33 |
Wow, mooie foto's! Ben zelf ook fotografe. :)
| 08:28 |
Dankjewel! (:
| 08:29 |
En hier trouwens een Erika, in plaats van Erieka. Leuk!!!!
| 08:30 |
Echt? Wat grappig! :D
Mensen schrijven mijn naam echt altijd verkeerd, tenzij ik het spel. Al krijgen mensen het dan alsnog voor elkaar om het verkeerd te schrijven. De tweede -e wordt altijd vergeten hihi
| 08:32 |
Bij mij is het eric, erica erieka, Erik !!!! Serieus.... Verschrikkelijk.
| 09:18 |
Bij mij kregen ze het zelfs eens voor elkaar om Erieca te schrijven. Dat is wel heel erg verkeerd hahaha
| 09:22 |
Mijn achternaam is Durkstra, dat maakt het nog veel erger. XD
Ze verwarren mij altijdmet Erica Terpstra, op mijn eerste paspoort stond Erika Turkstra, Erika Drukgraag staat er op mijn zwemdiploma... Ik ken inmiddels het telefoonalfabet compleet uit mijn hoofd, ik moet mijn naam ALTIJD spellen.
| 09:34 |
Dat snap ik wel ja, haha. Mijn achternaam is Bultena, maar ik krijg regelmatig ook brieven thuis waarbij de achternaam onjuist gespeld is; Bulten, Bultenaar. Ik ben helemaal niet naar :'D
| 09:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen