Hey, jij daar!

Hey, jij daar!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja, jij ja.
Ga even rustig zitten, parkeer alles even wat je doet en luister even. Ik heb je namelijk wat leuks te vertellen. Een positief iets, een compliment.
Ja, ik ben blij dat jij hier bent. Jij, als lid van Yoors. Een platvorm wat in vele opzichten mijn leven heeft verbetert. Dus jij, ja jij(!), hebt dus ook mijn leven verbetert. In het jaar dat ik nu bijna op Yoors zit heb ik veel geleerd.
Hier blijf ik goed op de hoogte van het nieuws, leer ik mezelf beter uit te drukken in woorden en krijg ik de aanmoediging om te schrijven die ik altijd al nodig had. Ook voel ik me hier thuis en krijgt mijn zelfvertrouwen een boost door de positieve feedback die ik op mijn blogberichten en foto's ontvang. Ook al reageer ik niet altijd, als de slordige persoon die ik ben, ik waardeer het wel ontzettend dat je de moeite neemt te reageren op mijn wellicht warrige schrijfsels en mijn dag daar een beetje beter mee maakt. Je helpt echt.

                                Dankjewel daarvoor.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Helemaal niet warrig, althans, niet dit blog. Ik vermoed zomaar dat je verwoord wat vele hier in yoorsie-land denken. Je manier van de lezer aanspreken, vind ik ook heel leuk.
| 13:39 |
Dat is zo lief  ....
| 22:20 |
Erg leuk geschreven!
| 19:41 |
Super! Hopelijk heeft het hetzelfde effect op mij
| 20:08 |
The same to you, dankjewel.
| 17:57 |
Ik deel het gevoel! Jij ook bedankt
| 12:51 |
Leuke blog geschreven.
| 12:35 |
Heel erg leuk geschreven. En zeker blijven schrijven, want dat kan je!
| 10:16 |
Leuk en vrolijke invulling van een bedankje.
| 09:45 |
Dankjewel voor dit prachtig geschreven stuk! Het geeft mij ook een boost, een boost om verder te stappen op de weg die ik ben ingeslagen, nogmaals, dankjewel!!
| 09:00 |
Heel leuk geschreven, daar sluit ik graag bij aan!
| 23:42 |
Wat mooi beschreven
| 23:26 |
Leuke titel. En ik vind het hier ook leuk
| 23:14 |
Goed geschreven en een pakkende titel. Yoors is inderdaad erg leuk en leerzaam. Het delen van wat je leuk vind is erg leuk vooral als er mensen zijn die je mening delen. Hopelijk kan je nog lang ervan genieten! En natuurlijk zal ik het erg leuk vinden als je eens een kijkje neemt tussen mijn blogs..groetjes Aaricia
| 22:55 |
Leuke blog, ik vind yoors ook geweldig en leer ook veel van alles wat hier te lezen is
| 22:40 |
Wat een leuke post! Kan me er eigenlijk volledig bij aansluiten .. dus wederzijds, en dank je wel!
| 22:39 |
Hey, dat ervaar ik ook, mede door jou!
| 22:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen