Nieuws : Peuter (2) met Down bespot

Nieuws : Peuter (2) met Down bespot


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Quote

Woensdag 5 april is er een 2 jarige peuter met het Syndroom van Down door 4 vrouwen van rond de 40 bespot.

RTL Nieuws


De vrouwen begonnen spastisch te lopen , maakten zeehonden geluiden en riepen; "Ik ben een Downie".

Op Facebook heeft de moeder het incident gemeld en

heel veel hartverwarmende reactie gehad.

Haar bericht is 42.000 keer geliked en ze kreeg

heel veel vriendschapsverzoeken binnen.

Gelukkig heeft de peuter van het gebeurde niks gemerkt en vandaag heeft de moeder een blije foto

van haar dochtertje geplaatst.Quote

De moeder van de peuter die ook haar andere dochter bij zich had, heeft staan schelden op de vrouwen en hiervoor excuus gemaakt op haar Facebookpagina.

 
Quote

Wat jammer dat je als 4 volwassen dames van rond de 40 schat ik, de drang hebt een downie na te doen als wij aan komen lopen in de parkeer garage zuidplein...Eigenlijk wilde ik jullie negeren maar omdat mijn dochter van 9 er ook bij liep en zich vaak door de buitenwereld enorm gekwetst voelt om haar zusje trapte je me dus twee x op mijn moeder hart. Sorry voor mijn asociale schelden, ik had me nie...t willen verlagen tot jullie niveau. Nogmaals sorry voor het feit dat jullie alle4 zo bekrompen denken dat een downie alleen maar spastisch kan lopen en of schreeuwen. Ondertussen zat mijn downie in het wagentje vol liefde naar jullie te zwaaien. Een persoon van 2,5 jaar waar jullie écht nog alles van kunnen leren. En dan wordt zij bestempeld alszijnde beperking. Ik hoop dat jullie je doodschamen de rest van de dag. Mijn dochter heeft de terug weg huilend in de auto gezeten.. for the record, bedank vandaag god op je blote knieeen maar dat ik ze bij me had want jullie hadden alle4 aan je haar de parkeer garage doorgegaan... delen mag!😊

 Facebook


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (25 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat bezielt iemand dan? Ik heb het gelukkig nog niet met mijn zoon meegemaakt. Ik hoop dan altijd dat diw mensen in eenzelfde situatie terechtkomen en zij het mikpunt zullen zijn.
| 22:21 |
Heel jammer dat volwassene zich zo dom gedragen
| 20:12 |
Mann.. triest dit! Idd hoop dat karma bestaat
| 22:36 |
Laten we hopen dat karma echt bestaat!
| 15:13 |
slaat helemaal nergens op dit. heel erg triest!
| 16:57 |
Jee, dit heb ik gemist, weet niet eens wat te zeggen hierop?
| 12:50 |
Schandalig is dat gewoon
| 03:53 |
Triest... mijn hart huilt...
| 04:54 |
Wow! Wat triest zeg!!
| 22:48 |
Had het indd op fb gelezen maakt je diep triest dat in deze tijd zulke mensen er nog zijn
| 14:48 |
Hier had ik niet moeten bij zij grrr
| 07:30 |
te erg voor woorden, tja volwassen gedragen zich soms als kinderen. Triest. Ik deel deze !
| 16:07 |
Dank je wel!
| 21:08 |
En 75 :D
| 12:38 |
Ik probeer me voor te stellen hoe het mogelijk is dat een persoon, in dit geval zelfs 4 vrouwen van middelbare leeftijd, in staat zijn tot zulks een walgelijke daad. Uberhaupt is een kind van 2 jr. al een onschuldig wezen, laat staan een 2 - jarige met syndroom van Down: dat is een Engel!!! Hoe kun je het over je hart krijgen om zo'n kindje te bespotten? Ik zeg het niet vaak, maar in deze zijn deze 4 "personen" gewoon slecht van binnen.
| 12:33 |
Gewoon weg schandalig..
| 22:41 |
Het laagste van het laagste om een een kind te bespotten, en al helemaal zo kind. Ik zou me schamen als ik dat deed, of als ik iemand ken die zich zo zou gedragen.
| 17:48 |
dat is toch niet normaal... zegt meer over die mensen dan over dat kindje! respectloos is dat!
| 15:12 |
Bah hoe krijg je het in je hoofd als volwassene, om zo tegen een kind te doen...
| 12:35 |
Jeetje wat sneu weer!
| 10:44 |
Te triest voor woorden.
| 18:59 |
Had het bericht gezien op fb.Je zou denken dat volwassenen mensen wel beter weten maar niet dus.Het is belachelijk voor woorden dat 4 volwassenen dit zo doen.Deze mensen hebben het besef niet dat ze hiermee mensen kwetsen...Laat je niet uit het veld slaan en negeer ze.Zag het foto voorbij komen en dacht:Wat een schatje van een kind,lekker vrolijk....
| 08:38 |
Triest sommige mensen. Had het ook gelezen op fb!
| 00:06 |
Is belachelijk voor woorden toch!!
| 23:36 |
Ja heel erg dat er zo mee word gespot..te triest
| 23:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen