Wat willen die mannen met mij?

Wat willen die mannen met mij?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen weken ben ik driemaal via Facebook benaderd door Amerikaanse alleenstaande mannen.

Alle drie zijn ze weduwnaar.

De ene heeft een hoge rang in het Amerikaanse leger. 

De ander heeft een mooi vrijstaand huis in Zuid- Amerika.

Vandaag was er een man uit Houston met witte cowboyhoed.

Hij wil vrienden worden met mij.

Hoezo?

Ik ben getrouwd staat in mijn status. 

Dat woord kennen ze niet denk ik.

Ik heb vorig jaar een Mexicaan duidelijk gemaakt dat ik niet zit te wachten op allerlei gepraat via messenger en dat ik daar helemaal geen tijd voor heb naast mijn gezin, vrijwilligerswerk en bloggen.

Ik heb mijn Facebook account open voor iedereen zodat ik zoveel mogelijk lezers kan trekken voor mijn blogs die ik daar deel.

Maar wat me opvalt is dat ik nu vriendschapsverzoeken krijg uit alle hoeken van de aarde.

Vorig jaar uit Mexico, India, Noord-Amerika, you name it.

Heb jij dat ook?

Wat doe jij met die verzoeken?

Zou jij aan de babbel gaan met zo'n wildvreemde?

Ik zou het alleen doen om te kijken of er een leuk gesprek uit komt waar ik dan weer over kan bloggen.

Maar omdat ik met mezelf een "blognemen" had om over het wildplukken

 en eetbare planten meer te publiceren

ga ik die vriendschapsverzoeken direct verwijderen.
Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goede waarschuwing. Direct BLOKKEREN.
| 16:55 |
Absoluut, ik voeg ze niet toe hoor
| 23:02 |
Daarom heb ik twee accounts. 1 privé en een voor overige zaken
| 15:43 |
overigens... ik heb mijn FB account niet voor iedereen open staan, maar zet de post gewoon op open voor iedereen. Wellicht is dat een idee?
| 16:31 |
Inderdaad een heel slim idee
| 20:00 |
die zijn berucht. Willen een 'relatie' met je en beginnen dan om geld te vragen. In de hoop dat je inmiddels zo verliefd bent dat je het naar ze overmaakt. Heb net een artikel in de KerstLibelle gelezen erover. Blokkeren die handel! Of kijken wat er gebeurt, maar zeker geen geld overmaken!
| 16:30 |
Oh ik heb er in de loop der tijd al zoveel geblokkeerd en ken iemand die er in trapte.
| 10:21 |
Ik accepteer geen mensen die ik niet herken. Vooral niet degene uit het buitenland. Een hele hoop proberen of te webcammen en anderen gaan heel erg flirten en proberen je uiteindelijk geld afhandig te maken. Nope Nope Nope.
| 21:22 |
Ik ga het ook niet méér doen.
| 12:01 |
ach, ik krijg ze ook om de haverklap . meestal fake account , waar vaak een heel ander iemand achter zit dan die ENE foto vaak ;-) ik verwijder ze en veeg ze resoluut direct van mijn account. Geen behoefte aan
| 16:09 |
Oh inderdaad het kunnen ook fakeaccounts zijn
| 17:24 |
al die mooie hoge militaire blanke heren kunnen zomaar heren uit Afrika zijn met andere bedoelingen ;-)
| 17:56 |
Ja idd dat zou kunnen, joh daar had ik helemaal niet aan gedacht nog. Nou goed dat ik ze geweigerd heb.
| 21:52 |
zeker weten lieverd !
| 22:19 |
Op vriendschapsverzoeken van mensen die ik niet ken ga niet in.
Maar ik heb het niet alleen op Facebook maar ook op Instagram.
| 01:42 |
Krijg ik ook, maar niet alleen van mannen, en ook niet alleen uit Amerika... Gewoon verzoek verwijderen... niks aan de hand. Op reageren is nooit een goed plan
| 00:02 |
Thanks voor je reactie
| 09:10 |
Graag gedaan
| 00:55 |
Mijn prive facebook staat niet open en zelfs daar krijg ik wel eens verzoeken van vreemden ,laatst een man die beweerde dat hij mij ooit had ontmoet in Texas , nou dat lijkt me raar want daar ben ik nog nooit geweest hihi daar ga ik echt nooit op in
Mijn bijlenie facebook groep is open voor iedereen , mensen kunnen daar ook hun eigen creativiteit op posten
daar krijg ik nooit vreemde verzoeken , wel lid worden verzoeken en die laat ik ook allemaal toe !
Voel je vrij om lid te worden en te delen als je iets leuks hebt gemaakt
www.facebook.com/groups/650856201752621/
| 23:35 |
Dankjewel voor je uitnodiging, ik ga meteen kijken
| 09:11 |
ik heb het niet open staan volgens mij.
| 22:34 |
Mijn prive-pagina op Facebook is afgeschermd, ik laat alleen bekenden toe, mijn pagina met gedichten en foto’s is voor iedereen zichtbaar, iedereen jan lid worden,heb nog nooit nare uitnodigingen gehad, mensen die meer van mij wilden, micht dat wel zo zijn, rest er voor mij één ding blokkeren
| 21:53 |
Ik krijg ook met enige regelmaat dergelijke verzoeken, zowel via Facebook als via Skype. Soms vraag ik of we elkaar ergens van kennen en soms verwijder ik ze direct. En als de mogelijkheid bestaat het bericht als spam te markeren, doe ik dat ook.
| 21:37 |
Ik snap niet hoe ze bij mij terecht komen. Misschien via via
| 21:52 |
Ik heb mijn facebookaccount niet open staan, maar mijn artikelen en de artikelen van anderen die ik deel wel. Verder deel ik ze op sites die daarvoor bestemd zijn. Mijn privé houd ik zoveel mogelijk privé
| 21:26 |
Dat is erg slim
| 21:53 |
Ze willen altijd wat van je. Niet te vertrouwen die gasten. Alleen mensen accepteren die je kent.
| 20:41 |
Klopt dat is ook het beste
| 21:21 |
Ik voeg (bijna) niemand meer toe, tenzij ik de persoon in kwestie 'ken'.
| 20:30 |
Doe je goed
| 20:32 |
yup.
| 20:55 |
Dat lijkt me verstandig. Die types zijn uiteindelijk op de een of andere manier uit op je centen....
| 20:24 |
Aan de foto's te zien zijn ze rijker dan ik nu ben...haha
| 20:33 |
Ja, zo slim zijn ze wel ....
| 20:48 |
ik accepteerde ten tijde van mijn prive account dit soort verzoeken niet.. zit er niet op te wachten..
| 20:02 |
Ik ook niet..alleen vraag me af hoe ze me vinden
| 20:10 |
Ik verwijder vriendschapsverzoeken van personen die ik totaal niet ken direct. Kan dus zomaar zijn dat ik een Yoorsiaan verwijder haha, maar vaak weet je wel welke naam er dan achter schuilt. Ik ken niemand inderdaad in al die verre landen, dus daar wil ik ook geen vrienden mee zijn.
| 20:00 |
Goed zo, doe ik dus nu ook
| 20:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen